Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 26 jun 2012

Webb-TV: Tillväxtbolag att hålla koll på

I samarbete med det ideella entreprenörsnätverket Connect Öst visar vi tre av Connects mest aktuella bolag; Flow Factory, CathPrint och Entrans.

Connect Öst är en ideell förening vars syfte är att stimulera skapandet och utvecklingen av tillväxtföretag. Inom Connects nätverk finns entreprenörer, investerare och serviceproviders. Investerarna är bland annat affärsänglar, fonder och riskkapitalbolag som investerar i tidiga skeden. Bland Connects huvudpartners återfinns bland annat; Deloitte, Delphi Commercial Law, Grant Thornton, Nordea, PwC m.fl.

Flow Factory

<iframe tabindex="-1" src="http://laika.streamingbolaget.se/video/112841" allowfullscreen="" frameborder="0" height="248" scrolling="no"></iframe>

Flowfactory är ett bolag som tagit fram en plattform för att utveckla mjukvara 5-10 ggr snabbare än med manuella och traditionella utvecklingsmetoder.

CathPrint

<iframe tabindex="-1" src="http://laika.streamingbolaget.se/video/112844" allowfullscreen="" frameborder="0" height="248" scrolling="no"></iframe>

CathPrint är ett spännande MedTech bolag som kommit på en metod att kraftigt reducera tillverkningskostnaden för medicinska katetrar.

Entrans


<iframe tabindex="-1" src="http://laika.streamingbolaget.se/video/112840" allowfullscreen="" frameborder="0" height="248" scrolling="no"></iframe>

Entrans huvudsakliga verksamhet är inriktad på energiförädling med ORC och värmepumpsteknik. Bolagets medarbetare har lång erfarenhet från processindustri och energibranchen, i synnerhet värmepumps- och kylmaskinssystem.


Samtliga av ovanstående bolag är behov av extern finansiering. Kontakta Connect Öst om intresse för att genomföra en investering finns.

 • Fakta om Connect Öst

 • Connect är en ideell förening som sammanför entreprenörer och tillväxtföretag med kompetens och kapital. Idén kommer från San Diego, USA. Sedan starten 1985 har Connect i San Diego fört samman resurser som pengar, marknad, ledning, partners, support-service och teknik med high- och biotech-entreprenörer.
   
  1996 reste Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA) och Riskkapitalföreningen (SVCA) till USA där de kom i kontakt med Connect. Två år senare presenterades idén till Connect på ett möte på IVA i Stockholm och som ett resultat av detta bildades "CONNECT Sverige". Connect finns i stort sett hela Sverige, men varje region är dock enskilda föreningar. CONNECT är näringslivets alternativ och finansieras totalt av närmare 850 företag, institutioner och privatpersoner som årligen ger bidrag. Varje år läggs det ca
  28 000 ideella timmar per år från nätverket, vilket motsvarar ett värde av över
  26 msek/år.     

  Företag som POC, Packsize och Tobii är exempel på bolag som i sin linda genomgick CONNECTs processer.

  Mer information om verksamheten finns på <a tabindex="-1" target="_blank" href="http://www.connectost.se">www.connectost.se
<a tabindex="-1" target="_blank" href="http://www.connectost.se">

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.