Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Missa inte en spännande placeringskväll på China Teatern i Stockholm.

Publicerad 1 nov 2013

Varmt välkommen till Danske Invest-Dagen!

Nu är det återigen dags för den uppskattade Danske Invest-Dagen. Precis som tidigare år kommer fokus att vara placeringar.

Årets program innehåller allt från psykologiska investeringsaspekter till den snabba utvecklingen i Afrika. Vilka fördomar lever vi med när vi fattar våra placeringsbeslut? Hur påverkar det vårt långsiktiga sparande? Vad krävs för att få insikter som sträcker sig bortom de stora rubrikerna?

Dessa frågor och mycket mer kommer att diskuteras under dagen som bjuder på en lång rad spännande historier förmedlade av intressanta talare. 

Varmt välkommen till en givande kväll på China Teatern i Stockholm.

Inbjudan gäller för dig och en vän och först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är den 11 november.
<table cellspacing="0" cellpadding="0"><tbody><tr><td valign="top">


<a target="_blank" href="http://mailservice.lkc.se/x/c/?BcGBCYAgEADAVX6CJJOI4JdoA8lHJbP4l1yoTRrsu9tx0hPtOCmjc6PTgnZeNGFq7V6N6b0PwVc5KNeHpAUfqQ5CRgNuFLM0JvYQcoT0vQzXnqB8r8BJ.AMA83" tabindex="-1">Registrera dig här och läs mer

</td> </tr> </tbody> </table>

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.