Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 jan 1970

Missa inte chansen att vara med när spännande bolag presenterar sina verksamheter. Efter presentationerna finns möjlighet till mingel och att lära känna bolagen lite extra. Det bjuds även på wraps och dryck. Anmäl dig redan i dag för att säkra din plats då antalet platser är begränsade. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.


När:
 20 november 17.45 - 20.00

Plats: High Court Meeting, Malmöhusvägen 1, Malmö.

Anmälan: Genom att fylla i anmälningsformuläret nedan.

Program 

17.45 Registrering

18.00 Investerarbrevet hälsar välkommen

18.05 Calmark ska bli global ledare för patientnära tester på nyfödda
Det medicintekniska bolaget Calmark, noterat på Spotlight, utvecklar en patientnära analysmetod (PNA) som enklare och snabbare kan ge beslutsstöd i vården av nyfödda. Testplattformen består av en läsare och engångstester, där tre viktiga och vanliga tester ska marknadslanseras under 2020. Calmark går nu in i slutspurten och genomför en företrädesemission med teckningsperiod 15 – 29 november.

18.30 Hudya Group siktar mot notering i år
Hudya Group är en nordisk operatör inom el, telekom-, försäkring, bank och larm / smarta hem med huvudkontor i Norge. Idén är att tillhandahålla vardagliga tjänster på ett rättvist och enkelt sätt. Hudya Group är ett snabbt växande innovativt skandinaviskt fintechföretag som grundades 2016 och som siktar på att noteras under Q4 2019 på Nasdaq First North i Sverige. Bolagets omsättning 2018 uppgick till 185 miljoner NOK och företagets marknadsvärde vid börsnoteringen kommer att vara cirka 400 miljoner NOK.

18.55 Switchrs investeringsplattform för solpaneler 

Switchr är ett norskt bolag som grundades 2017. Företaget erbjuder en investeringsplattform där privatpersoner har möjlighet att investera i solpaneler i storskaliga solkraftverk. Switchrs affärsidé är att genom finansiering från privatpersoner köpa och optimera solparker. Bolaget planerar också att bygga nya solkraftverk i både utvecklade och tillväxtmarknader. Switchr tjänar pengar genom att ta ut en engångsavgift då en privatperson genomför en investering samt genom att ta en del av överskottet som investeringen i solparken genererar.

19.20 Mingel med talare och gäster. Det bjuds på dryck med tilltugg.

Efter presentationerna är du varmt välkommen att stanna kvar och prata med talarna.

icon  EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen: 2019-11-08 14:00 - 2019-11-20 20:00

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.