Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 jan 1970

Missa inte chansen att vara med när spännande bolag presenterar sina verksamheter. Efter presentationerna finns möjlighet till mingel och att lära känna bolagen lite extra. Det bjuds även på wraps och dryck. Anmäl dig redan i dag för att säkra din plats då antalet platser är begränsade. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.


När:
19 november 17.45 - 20.00

Plats: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36.

Anmälan: Genom att fylla i anmälningsformuläret längst ner på sidan.

Program

17.45 Registrering

18.00 Investerarbrevet hälsar välkommen

18.05 Hudya Group siktar mot notering i år 
Hudya Group är en nordisk operatör inom el, telekom-, försäkring, bank och larm / smarta hem med huvudkontor i Norge. Idén är att tillhandahålla vardagliga tjänster på ett rättvist och enkelt sätt. Hudya Group är ett snabbt växande innovativt skandinaviskt fintech-företag som grundades 2016 och som siktar på att noteras under Q4 2019 på Nasdaq First North i Sverige. Bolagets omsättning 2018 uppgick till 185 miljoner NOK och företagets marknadsvärde vid börsnoteringen kommer att vara cirka 400 miljoner NOK. Läs mer om bolaget på hudyagroup.com.

18.30 ApParkingSpot löser parkeringsdilemmat
ApParkingSpot sammanför människor som behöver en parkeringsplats med andra som har en plats över, tillfälligt eller för en längre period. I stadskärnor eller i närheten av flygplatser, vid evenemang eller vid den dagliga arbetsresan, hjälper ApParkingSpot förare hitta, boka och betala för parkering på några sekunder – var och när det behövs. Bolaget har precis tecknat ett avtal med Apcoa Parking Sverige AB, Europas största förvaltare av parkeringsplatser och nu när verksamheten expanderar genomför ApParkingSpot en nyemission inför en planerad notering 2020. Läs mer på apparkingspot.com.

18:55 AddMovements smarta rullstol
AddMovements rullstol AddSeat liknar inget annat till form och funktion. De eldrivna rullstolarna är enormt smidiga och klarar av olika sorters terräng, exempelvis sand, gräs och kullersten. AddSeat har sålts runt om i världen, bland annat till Tyskland, Storbritannien, Holland och Skandinavien. Tillväxtpotentialen är betydande och drivs bland annat av en allt äldre befolkning samt att det finns drygt 10 miljoner rullstolsanvändare enbart i Europa. AddMovement genomför en crowdfunding-runda på FundedByme.com.

19.20 Bolaget ej fastställt

19.45 Mingel med talare och gäster. Det bjuds på dryck med tilltugg

Efter presentationerna är du varmt välkommen att stanna kvar och prata med talarna.

icon  EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen: 2019-11-08 07:00 - 2019-11-20 07:00

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.