Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 30 apr 2015

Välkommen till Bolagsdagen med Erik Penser Bankaktiebolag

Bolagsdagen ger Dig möjlighet att träffa företrädare för tolv intressanta företag. Du väljer själv vilka fyra av dessa Du vill lyssna på under en eftermiddag. Efter presentationerna bjuder vi på middagsbuffé. Bolagsdagen äger rum den 21 maj.

Schemat för eftermiddagen är:

14.00 - 14.45 C-RAD / Lammhults Design Group / PledPharma

15.00 - 15.45 Advenica / Nordic Camping / ScandiDos

16.00 - 16.45 Hansa Medical / North Chemical / Systemair

17.00 - 17.45 Beijer Ref / Enviro Systems / Transcom


Presentationerna äger rum torsdagen den 21 maj 2015 i våra lokaler på Biblioteksgatan 9 i Stockholm. Antalet platser är begränsat.


Om Du vill delta ber vi Dig därför att meddela oss så snart som möjligt,

dock senast den 13 maj. Maila svaret till <a tabindex="-1" href="mailto:bolagsdag@penser.se" target="_blank">bolagsdag@penser.se. Tre bolag håller sina presentationer parallellt, ange därför i Ditt svar vilka bolag Du vill lyssna på under eftermiddagen.


Varmt välkommen!

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.