Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 7 mar 2017

Välkommen på investerarlunch med A1M Pharma hos Erik Penser Bank

Under tre luncher har du möjlighet att träffa A1M Pharmas vd Tomas Eriksson. Läs mer och anmäl dig här.

Anmäl dig till någon av investerarträffarna där det bjuds på lunch och en intressant presentation av A1Ms vd, Tomas Eriksson.Ta gärna med en gäst men antalet platser är begränsade så principen först till kvarn gäller!

Om A1M Pharma 
Bolaget kan särskiljas från andra bioteknikföretag, genom att ha identifierat ett kraftfullt kroppseget protein för njurskydd som redan har uppnått mycket lovande prekliniska resultat inom områden med stor kommersiell potential. Bolaget utvecklar läkemedel baserat på det kroppsegna proteinet A1M och arbetar med två indikationer, dels som skydd vid strålbehandling av livshotande cancertumörer och dels havandeskapsförgiftning.

A1M Pharma påskyndar nu sin läkemedelsutveckling genom en nyemission om cirka 122,9 MSEK för genomförandet av en accelererad utvecklingsplan samt en planerad notering på Nasdaq First North. Teckningsperioden är mellan den 24 mars – 7 april 2017.

_____________________________________________________

Anmälan dig till önskat event genom att klicka på önskat datum nedan så att den blir gulmarkerad. Fyll därefter i dina uppgifter i formuläret nedanför och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.