Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 jan 1970

Missa inte chansen att vara med när tre spännande bolag presenterar sina verksamheter. Efter presentationerna finns möjlighet till mingel och möjlighet att lära känna bolagen lite extra. Det bjuds även på lättare förtäring.

Anmäl dig redan i dag för att säkra din plats då antalet platser är begränsade. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.

När: 5 november 17.45 - 20.00

Plats: GT30, Turbin, Grev Turegatan 30, Stockholm

Anmälan genom att fylla i anmälningssedeln nedan.

Program 

17.45 Registrering 

18.00 Investerarbrevet hälsar välkommen 

18.05 Oncology Venture 

Med en ny ledning på plats påbörjar nu läkemedels- och teknikbolaget Oncology Venture ett nytt kapitel i sin historia. Den nya ledningens uppdrag är glasklart: att ta bolagets precisionsläkemedel mot cancer till marknaden och synliggöra värdena i sin tekniska plattform. Oncology Venture genomför därför en fullt ut garanterad nyemission om 100 miljoner kronor. Det finns ett mycket stort intresse för bolagets lösningar från så väl cancerpatienter som forskningen, vården och läkemedelsindustrin. Sedan nyemission aviserades har aktien backat, men den nya strategin uppskattas av analytiker. Det internationella analyshuset Edison Group ser en rejäl uppsidan i aktien. Läs analysen här.

18:30 Chordate Medical

Chordate Medical är ett medicintekniskt bolag som utvecklat en patenterad och CE-märkt behandlingsmetod genom nervstimulering för kronisk nästäppa. Bolaget planerar att också lägga till kronisk migrän. Chordate redovisade tidigare i år positivt resultat från en interimanalys av pågående klinisk studie för förebyggande av kronisk migrän, och fortsätter nu studien till totalt cirka 140 patienter. Bolaget säljer redan i åtta länder och planerar att lägga till den mycket stora potentialen inom migrän så snart CE-märkning är på plats. Chordate Medical har beslutat om företrädesemission om cirka 5,1 miljoner kronor. Parallellt med detta har styrelsen beslutat om att undersöka möjligheten för att genomföra en riktad emission om 5 till 7 miljoner kronor. Analyshuset Analyst Group ser en stor potential i bolaget har i sitt basscenario en riktkurs på 1,50 kr. Läs analysen här.

 18:55 The Juicery

The Juicery är ett växtbaserat koncept som genom att erbjuda näringsrik, gluten- och laktosfri mat samt dryck via sina juicebarer och butiker hoppas kunna förändra dagens mindre näringsrika utbud av snabbmat. The Juicery är idag etablerat i flera städer i Norge och har ambitionen att under 2020 öppna nya juicebarer samt utöka konceptet genom att lansera yogastudios. Med hjälp av crowdfundingplattformen FundedByMe tar de nu in kapital för att möjliggöra expansionen samt för att stärka konceptet.

19.20 - 20.00 Mingel med talare och gäster. Det bjuds på dryck och wrap. 

icon  EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen: 2019-10-18 07:00 - 2019-11-06 07:00

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.