Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 8 maj 2020

Se Investerarafton på webben

Digital investerarträff. På Investerarafton den 12 maj medverkande de högaktuella bolagen Appspotr, IsoTimber, Prebona och TopRight Nordic. Eventet direktsändes på webben, och kan också ses i efterhand.

18.00 Investerarbrevet hälsar välkommen

18.05 – 18.30 Appspotr
Appspotr erbjuder en plattform med en rik uppsättning verktyg för utveckling och publicering av professionella appar till iOS, Android och webben. Plattformen används av återförsäljare och partners som säljer skräddarsydda appar och färdiga appkoncept som en tjänst till slutkunder inom näringsliv, offentlig sektor och organisationer. Plattformen säljs också direkt till storkunder som har behov av att utveckla och distribuera interna appar inom den egna organisationen. I Appspotr koncernen ingår också Appsales som är en återförsäljare och agerar likt en sådan men tillför också sälj och marknadskunskap till Appspotr. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.  

Talare: Patric Bottne, VD.

18.30 – 18.55 IsoTimber

Östersundsbaserade IsoTimber tillverkar husstommar. Den bärande trästommen är unik med isolerande luftkanaler i väggen, utan plast eller extra isolering. Väggelementen monteras enkelt på byggplats och säljfokus ligger på stora byggnader, t ex äldreboenden och flerbostadshus. Just nu tillverkas stommen till 48 lägenheter till ett PEAB-ägt bolag, och IsoTimber ser en stark expansion framför sig. Bolaget siktar på att bygga en ny fabrik för att öka leveranskapaciteten. Träbyggnation växer starkt, inte minst tack vare klimatomställningen som drivkraft.

Talare: Håvard Jegerstedt, VD.

18.55 – 19.20 Prebona

PrebonaAB är ett svenskt nanoteknik-bolag som erbjuder funktionella och miljövänliga material inom ett stort antal användningsområden som bland annat desinfektion och ytbeläggningar. VD Patrik Bernstein kommer att förklara grundteknologin Prebona CompoTech och dess stora möjligheter inom bolagets fyra affärsområden AirCare, SurfaceCare, HealthCare och AgriCare samt ge sin syn och sitt perspektiv på den påbörjade geografiska expansionen och varför stora och ledande bolag som Syngenta Flowers och Biesterfeld Spezialchemie redan på ett tidigt stadium ingått samarbetsavtal med Prebona.

Talare: Patrik Bernstein, VD.

19.20 – 19.45 TopRight Nordic

TopRight Nordic är specialiserade inom lösningar för ljusteknik. Verksamheten utgår idag ifrån tre affärsområden: Smart Glas, Bright Safety och Bright Attention. En stor del av produkterna används inom säkerhet för vägar där vardera affärsområde är inriktade mot flexibla glas, böjbar och stöttålig ljusteknik, samt animerade dekaler och övriga ljuspaneler. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

Talare: Anders Myrbäck, VD

icon  EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen: 2020-05-07 18:00 - 2020-05-12 21:00

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.