Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 9 okt 2017

Välkommen på förhandsvisning av ”En obekväm uppföljare"

Ett decennium efter att Al Gores första film ”En obekväm sanning” förde klimatförändring högt upp på agendan kommer denna omskakande och medryckande uppföljare som visar hur akut klimatkrisen är men också hur nära vi är en riktig energirevolution.På detta tema bjuder Investerarbrevet in till tre träffar i Stockholm, Göteborg och Malmö där du får möjlighet att se filmen före alla andra och dessutom lyssna till två spännande föredrag om affärsidéer som kan förändra världen. Konferencier är Ingmar Rentzhog, initiativtagare till We Don’t Have Time och medlem av Al Gores globala klimatnätverk Climate Reality som en av 12 000 ledare från 135 länder.Stockholm, söndag 5 november
Rigoletto, Kungsgatan 16, kl. 14.00 - 17.00

Göteborg, måndag 6 november
Filmstaden Bergakungen, Skånegatan 16B, kl. 17.30 - 20.30

Malmö, tisdag 7 november
Royal Malmö, Södra Tullgatan 4, kl. 17.30 - 20.30

Biovisningen är kostnadsfri. Ta gärna med en gäst men antalet platser till eventet är begränsade så principen först till kvarn gäller! Anmäl dig längst  ned genom att klicka på önskat event och fylla i dina uppgifter.Einride
Einride skapar världens första utsläppsfria vägbaserade transportsystem för transporter. VD och grundare Robert Falck kommer berätta om affärsidén som kan komma att rita om hela den landbaserade transportbranschen. Bolaget har rönt stor internationell uppmärksamhet med artiklar i bland annat The Washington Post, Tech Crunch, Venturebeat och Fast Company. 

Läs mer och anmäl intresse om bolaget här eller på www.einride.euWeDontHaveTime.org

WeDontHaveTime.org är ett nytt socialt nätverk vars syfte är att skapa en global tjänst där medlemmar kan kommunicera med företag, organisationer, politiker och ledare och ge dem klimatomdömen. Plattformen har som ambition att snabbt komma upp i 100 miljoner användare och kommer därmed kunna verka som en disruptiv kraft i syfte att stoppa klimatkrisen.Läs mer och anmäl intresse här

Anmäl dig till eventet genom att gulmarkera det event du önskar boka dig till, fyll i dina uppgifter i formuläret och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäla eventuell medföljande gäst. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du även att bli prenumerant till Investerarbrevet.se och få information om investeringsmöjligheter. Du kan närsomhelst avregistrera dig utan vidare förpliktelser.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

Svenskt bolag kan öka effektiviteten inom sjukvården

Intensifierar exportsatsningen. Långa väntetider inom vården är ett stort problem i de flesta länder globalt. Svenska Acarix har utvecklat ett diagnostiskt hjälpmedel som skulle kunna effektivisera diagnostiseringar och uteslutning av stabila kranskärlssjukdomar. Därigenom möjliggörs kortare väntetider och potentiellt betydligt lägre kostnader för patienthanteringen.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta noel.larsson@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.