Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 13 okt 2017

Välkommen på förhandsvisning av
”En obekväm uppföljare"

Ett decennium efter att Al Gores första film ”En obekväm sanning” förde klimatförändring högt upp på agendan kommer denna omskakande och medryckande uppföljare som visar hur akut klimatkrisen är men också hur nära vi är en riktig energirevolution.


Du får möjlighet att se filmen före alla andra och dessutom lyssna till ett spännande föredrag om en affärsidé som kan förändra världen.


Tisdag 24 oktober kl. 17.30 - 20.30
Filmstaden Västerås, Smedjegatan 3 


Einride
Einride skapar världens första utsläppsfria vägbaserade transportsystem för transporter. VD och grundare Robert Falck kommer berätta om affärsidén som kan komma att rita om hela den landbaserade transportbranschen. Bolaget har rönt stor internationell uppmärksamhet med artiklar i bland annat The Washington Post, Tech Crunch, Venturebeat och Fast Company.
 

SynerLeap
SynerLeap är en tillväxthub startad av ABB september 2016. Den ger ABB tillgång till innovativ teknik och tillväxtdrivna entreprenörer samtidigt som startup-företagen i SynerLeap får chans att ta del av ABB:s nätverk, laboratorier och kunskap. Det skapar ett ekosystem där små teknikföretag kan växa och vidga sig på en global marknad inom tre områden: industriautomation, robotik och energi. Digitalisering och hållbarhet är den röda tråden bland de företag som flyttar in.

 

Biovisningen är kostnadsfri. Ta gärna med en gäst men antalet platser till eventet är begränsade så principen först till kvarn gäller!

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.