Publicerad 10 juni 2021

Välkommen att se Investerarafton den 15 juni


Tisdag den 15 juni är det dags för Investerarafton igen. Tre mycket spännande bolag bestående av Freja eID, Goobit och Eljun kommer att presentera sina verksamheter och framtidsutsikter. Det digitala eventet sänds kl. 12.30-14.00 och anordnas av Laika Consulting tillsammans med Direkt Studios. Det är möjligt att se eventet live i Studio Direkts youtube-kanal, facebook-gruppen Aktier och på Investerarbrevet.se


Programmet med information om de presenterande bolagen samt videolänk hittar ni nedan. Har ni frågor till bolagen finns det möjlighet att ställa dessa under presentationerna via vår moderator Kaarlo Airaxin.

Det är även möjligt att anmäla sig till eventet för att få en påminnelse när det närmar sig. Eventet är självklart gratis och ingen anmälan behövs för att se eventet.

Anmäl dig här!

Preliminärt program

12.30-13.00 – Freja eID Group är ett IT-bolag. Bolaget är specialiserade inom erbjudandet av produkter inom identitetshantering, autentisering, informationssäkerhet, nyckelhantering och hårdvarukryptering. Bolagets kunder återfinns på global nivå och främst inom sektorerna bank, offentlig sektor och onlinetjänster. Utöver kärnverksamheten erbjuder bolaget diverse utbildningar inom arbetsområdet. Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget gick tidigare under namnet Verisec.
Talare: Johan Henriksson, vd.

13.00-13.30 – Goobit Group är inriktade mot blockkedjeteknik och kryptovalutor. Via sin plattform BTCX erbjuder bolaget handel i digitala valutor samt övriga tjänster som berör finansiella handelssystem. Bolaget tillhandahåller även tjänster inom kryptoväxling och rådgivning. Kunderna består primärt av privata aktörer och företag verksamma inom Norden. Goobit Group grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Talare: Pär Helgosson, vd.


13.30-14.00 – Eljun är en ett energibolag som låter privatpersoner dela grön energi med varandra. Detta kan göras genom exempelvis solceller, och möjliggör ett effektivare sätt att ta tillvara på energi i samhället. Genom att vara medlem i Eljuns energiklubb får du tillgång till Eljuns mobilapp och digitala tjänst för att kunna köpa el när priset är som lägst. Eljun genomför just nu en kapitalanskaffning via FundedByMe för att slå sig in på en marknad värd 520 miljoner euro enbart i Norden.
Talare: Fredrik Billing, vd.


Har du redan nu frågor till bolagen är du välkommen att mejla in dom till [email protected]. Inled frågeställningarna med namnet på det bolag som berörs.