Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 8 feb 2019

Träffa Ridercam i Malmö, Stockholm och Göteborg

Välkommen på investerarträffar! Under mars kommer vd, Dominic Berger presentera bolaget inför den kommande listningen.

– Marknaden för fotosouvenirer är värd närmare 10 miljarder och har sett likadan ut i decennier. Vårt unika videosystem tar detta till en ny nivå. Nu kan besökarna för första gången få sina upplevelser på video och kan dela direkt på sociala medier. Den efterfrågan vi möter är mycket stark, säger Dominic Berger. 

Ridercam genomför nu nyemission på 23 miljoner kronor inför listning som är beräknad till den 26 mars.

Läs mer om Ridercam i en artikel här.

Anmäl dig idag till någon av investerarträffarna där det bjuds på god mat och dryck. Presentationen sker på engelska men det kommer finnas svenska representanter från bolaget på plats.

Stockholm 5 mars

Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A

Göteborg 6 mars 

Elite Park Aveneu Hotel, Kungsportsavenyen 36

Malmö 7 mars 

High Court Meetings, Malmöhusvägen 1

Program 

17.45 – Registrering 
18.00 – Företagspresentation
18.45 – Mingel med mat och dryck
20.00 – Slut

Samtliga event är tyvärr fullbokade eller har redan genomförts!

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.