Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 25 apr 2018

Träffa Ranplan i Malmö, Stockholm och Göteborg

Välkommen på investerarträffar! Under maj kommer Ranplan Wireless att presentera bolaget på tre olika investerarträffar inför notering på Nasdaq First North.

Missa inte chansen att vara med när vd, Alastair Williamson presenterar hur Ranplan förändrar marknaden för hur mobila nätverk planeras och byggs. Anmäl dig idag till någon av investerarträffarna där det bjuds på god mat och dryck. Presentationen sker på engelska.

Stockholm 2 maj
Sheraton Hotel, Tegelbacken 6

Göteborg 14 maj
Hotel Park Aveneu, Kungsportsavenyen 36

Malmö 15 maj
High Court Meetings, Malmöhusvägen 1

Program
17.45 – Registrering 
18.00 – Företagspresentation
18.45 – Mingel med mat och dryck 
20.00 – Slut

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter till önskat datum i formuläret nedan så att den blir gulmarkerad och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.