Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 jan 1970

Träffa Oncology Venture i Göteborg, Malmö och Stockholm

Träffa spännande Oncology Venture Välkommen på investerarträffar! Under slutet av april och början på maj har du möjlighet att träffa Oncology Ventures vd, Peter Buhl Jensen, och lyssna till hur bolagets teknik kan effektivisera cancervården.

I dag finns mer än 200 olika former av cancer och mängder av olika cancerläkemedel. Dessutom befinner sig drygt 1 000 olika typer av cancerläkemedel i klinisk forskning. Ett dilemma har varit att hitta det läkemedel som respektive patient svarar bäst på. Och just det kan Oncology Ventures metod vara lösningen på.
 
Oncology Venture är ett ledande bioteknikföretag. Bolagets unika DRP® metod – kombinerat med ”Big Data” och AI – gör det möjligt att matcha cancerpatienter med rätt läkemedel. Just detta har medfört att Oncology Ventures lösning rönt mycket stort intresse från branschen. 
 
Utveckling av cancerläkemedel är ett av läkemedelsindustrins största fokusområden och branschen omsätter årligen mer än 100 miljarder dollar. Oncology Ventures system vänder sig till läkemedelsföretag som utvecklar cancerläkemedel så att de kan utveckla mer precisa läkemedel. Dessutom kan bolagets lösning användas för att identifiera vilken typ av befintliga läkemedel som den enskilde patienten är mottaglig för.  Oncology Venture gör nu företrädesemission på mellan 60 och 100 miljoner kronor. Med anledning av detta genomför Oncology Venture investerarträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö. 


Anmäl dig idag till någon av investerarträffarna där det bjuds på god mat och dryck i formuläret nedan. 

Program för investerarträffar i Göteborg, Malmö och Stockholm
17.45 – Registrering
18.00 – Företagspresentation
18.45 – Mingel med mat och dryck
20.00 – Slut

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter till önskat datum i formuläret nedan så att den blir gulmarkerad och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.