Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 31 okt 2012

Träffa ART2DENT, bolaget som med sitt unika koncept kommer att effektivisera tandteknikbranschen

ART2DENT bjuder in till seminarier inför en kraftfull lansering av deras kostnadseffektiva lösning för avancerad tandtekniskvård. Missa inte chansen att vara med från början i detta spännande bolag.

Tillfällen:

Ort:           Göteborg
Datum:     7 november
Tid:           17:30-20:15
Plats:       Gothia Tower 17:30-20:15

Ort:           Helsingborg
Datum:     8 november
Tid:           17:30-20:15
Plats:       Drottninggatan 62,
                  5 vån hos Leox Corporate Finance AB.

Ort:           Stockholm
Datum:     12 november
Tid:           17:30-20:15
Plats:       Hotell Radisson Blue Royal Viking (granne med
                  Centralen och Arlanda Expressen).
    
Vi bjuder på enkel förtäring och något att dricka.

<a href="mailto:info@leox?subject=Anm%C3%A4lan%20Roadshow%20med%20ART2DENT&body=Hej%20%0A%0AH%C3%A4rmed%20anm%C3%A4ler%20jag%20mig%20till%20nedanst%C3%A5ende%20Road%20Show%0A%0AOrt%3A%0ADatum%3A%0AF%C3%B6rnamn%3A%0AEfternamn%3A%0AKontaktuppgifter%3A" target="_blank" tabindex="-1"> <a target="_blank" href="mailto:info@leox.se?subject=Anm%C3%A4lan%20Roadshow%20med%20ART2DENT&body=Hej%20%0A%0AH%C3%A4rmed%20anm%C3%A4ler%20jag%20mig%20till%20nedanst%C3%A5ende%20Road%20Show%0A%0AOrt%3A%0ADatum%3A%0AF%C3%B6rnamn%3A%0AEfternamn%3A%0AKontaktuppgifter%3A" tabindex="-1">Anmälan görs direkt med e-post genom att klicka här!

Det går också bra att skicka ett mail till info@leox.se ange önskad ort och datum samt dina kontaktuppgifter.


Information om Art2Dent

Affärsidé
ART2DENT ska förse privattandläkare på den skandinaviska marknaden med högkvalitativa protetikarbeten (tandteknikarbeten).

Genom att koppla ihop samtliga aktörer via en webbaserad marknadsplats skapas mervärde för samtliga parter – det bidrar till en enkel och lönsam vardag för såväl tandläkare som patienter.

Breakeven
Vägen till breakeven är kort (drygt 100 tandläkare) och de fasta kostnaderna låga. Sammantaget ger det en låg finansiell risk och förutsättningar att på relativt kort tid skapa värde för Bolaget.

Målsättning och vision
Målsättningen är att under slutet av 2012 lansera konceptet i mindre skala på den svenska marknaden och redan under 2013 nå 10 procent av privattandläkarna

Visionen är att inom 4-5 år ha 1 000 privattandläkare i Skandinavien som kunder, vilket skulle motsvara en marknadsandel på 15 procent och genom en effektiv affärsmodell en nettomarginal större än 40 procent. Svensk tandteknik räknas som ledande i världen, och med ART2DENT kan den dessutom bli snabb och prisvärd; till fördel för såväl tandläkare som patienter.
<a tabindex="-1" target="_blank" href="http://www.emissionsportalen.se/Content/emissioner/a2d/Anmalan.ART2DENT.2012.pdf">

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.