Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 okt 2014

Tio gyllene regler om aktieinvesteringar

Hugh Young, Global Head of Equities på Aberdeen Asset Management delar med sig av 10 gyllene regler om aktieinvesteringar på ett ovanligt lättsamt sätt.

Aberdeen arbetar teambaserat och undviker att bygga upp förvaltningen kring individuella stjärnförvaltare. Vissa personer uppnår dock stjärnförvaltarstatus oavsett, baserat på omgivningens uppskattning. En sådan person är Hugh Young, ansvarig för Aberdeens aktieförvaltning globalt.

 

Hugh Young har varit verksam i finansbranschen och samlat på sig ovärderlig erfarenhet och kunskap under mer än 25 år. Han har förvaltat asiatiska tillgångar på Aberdeen sedan 1985 och startade koncernens asiatiska huvudkontor i Singapore 1992. Under den tiden har marknadscykler kommit och gått och idag är det väldigt lite som förvånar honom.
 
Hugh har spridit sin visdom vidare till sina medarbetare och den utgör grunden för Aberdeens sätt att se på investeringar. Bolagets gemensamma investeringsfilosofi präglas av enkelhet. Aberdeen tror på nyttan av att göra de grundläggande analyserna väl för att hitta bolag med tydliga, långsiktigt hållbara affärsidéer.

 

Aberdeen har samlat ihop Hughs bästa insikter om investeringsvärlden och kokat ner dem till tio korta koncisa regler. Vi tror inte att något direkt kommer att överraska för alla principerna har ett tydligt gemensamt drag: Tron på sunt förnuft.

 

<img src="https://www.laikabook.se/laikaconsulting/newsroom/uploads/angel.png?pic=new">


<a target="_blank" href="http://www.investerarbrevet.se/files/121015917_BROGOLDSWE_SP.pdf" tabindex="-1">Gå till e-boken här – på svenska

 

 

  • Kort om Aberdeen Asset Management

  • Aberdeen Asset Management är en global kapitalförvaltare som investerar i aktier, räntebärande värdepapper, fastigheter och portföljer med flera tillgångsslag, s k Solutions.


    Aberdeen är, som namnet antyder, ett skotskt bolag. Det startades 1983 och leds fortfarande av en av grundarna, Martin Gilbert. Bolaget är noterat sedan 1991 och idag ett av Londonbörsens 100 största bolag. Vi finns i 25 länder med mer än 2.500 medarbetare som förvaltar tillgångar till ett värde av över 3.600 miljarder kronor (£322,5 miljarder) för våra kunders räkning.


  • Vi kännetecknas av vårt klara fokus på kapitalförvaltning. Alla våra investeringslösningar drivs av vårt engagemang för okomplicerade, transparenta investeringsmetoder med fokus på egen analys och ett långsiktigt perspektiv


  • Aberdeen Asset Management tillhandahåller inte sådan finansiell rådgivning som avses i lagen (2003:862) om finansiell rådgivning till konsumenter eller sådan investeringsrådgivning som avses i lagen (2004:46) om investeringsfonder.

 
Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.