Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 4 feb 2014

Svenska Bostadsfonden ombildar och köper nytt!

Investerare i Svenska Bostadsfonden kan nu ha gjort en bra affär. I februari presenterades nyheten om att fond 9 ombildar i Karlskrona och att fond 11 och 12 förvärvar fastigheter i Kalmar. Nu har du ett gyllene tillfälle att bli delägare i fond 12!

– Det är oerhört glädjande att Svenska Bostadsfonden nu förvärvat och tillträtt fastigheterna Hattmakarna 1 och 4 i Kalmar. Genom förvärvet tar vi ytterligare ett kliv in Kalmars mest centrala delar och ser fram emot att få förvalta dessa välbelägna och välskötta fastigheter, säger Lars Swahn vd för Svenska Bostadsfonden.


Det är Svenska Bostadsfondens fonder 11 och 12 som den 31 januari förvärvade fastigheterna med en total yta om 1 843 kvm.

Samtidigt meddelar Svenska Bostadsfonden i ett pressmeddelande att fond 9 sålt fastigheten Lindblad 1 i Karlskrona. Fastigheten består av 67 lägenheter med en total yta om 3 848 kvm, varav 3 782 kvm är bostäder. 

– Vi överlämnar en fin fastighet på Trossö i centrala Karlskrona till våra tidigare hyresgäster och önskar dem all lycka framöver. Det här är den sjätte lyckade ombildningen som Svenska Bostadsfonden har genomfört sedan start 2003, säger Lars Swahn.


Emissionen öppen fram till och med den 14 februari
För fastighetssugna investerare finns det nu ett gyllene tillfälle att gå in i fond 12. Emissionen pågår och är öppen för teckning fram till och med den 14 februari. Mer information hittar du <a target="_blank" href="http://www.svenskabostadsfonden.se/se/investera" tabindex="-1">här.

  • Delta i kostnadsfria seminarier

  • För dig som vill lära dig mer om fastigheter som investeringsslag är varmt välkommen att delta i Svenska Bostadsfondens seminarier. Aktuella seminarietillfällen hittar du nedan:

  • Stockholm
  • Fredagen den 7 februari – Lunchseminarium, klockan 11.55 - 13.15

  • Malmö
  • Torsdagen den 13 mars – Kvällseminarium, klockan 11.55 -13.15

    <a target="_blank" href="http://event.svenskabostadsfonden.se/" tabindex="-1">Anmäl dig här

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

”Vi är överlägsna konkurrenterna”

Efterfrågad produkt på väg mot marknaden. Det svenska teknikbolaget Flexiwaggon står nu inför det verkliga genombrottet med sin smarta och på många sätt unika järnvägsvagn. Flera internationella samarbeten är etablerade och när den första vagnen snart är klar går försäljningsarbetet in i en mycket intensiv fas. – Vi är överlägsna konkurrenterna, säger Flexiwaggons vd.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.