Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 jun 2016

Svenska Bostadsfonden lanserar ny börsnoterad fond

Webb-TV och seminarium Nu lanserar Svenska Bostadsfonden sin 14:e fond. För första gången kommer fastighetsfonden som investerar i hyreshus börsnoteras vilket ger investeraren möjlighet att även investera via Investeringssparkonto och i Kapitalförsäkring. Svenska Bostadsfondens tidigare fonder har givit en genomsnittlig årlig avkastning på drygt 7 procent. Se en intervju med bolagets grundare Lars Swahn samt anmäl dig till något av de fastighetsseminarier som hålls runt om i landet.

Se intervjun med vd Lars Swahn som berättar mer om Svenska Bostadsfonden.

Svenska Bostadsfonden anordnar seminarier runt om i Sverige under juni månad. Vid seminarierna berättar Svenska Bostadsfonden hur investerare kan placera i Svenska Bostadsfonden 14 AB och därmed bli delägare i bostadshyreshus. En investering i Svenska Bostadsfonden 14 AB riktar sig till såväl privatpersoner som företag och institutioner. Minsta investering är 50 000 SEK. 

Mellan den 30 maj och 23 juni pågår teckning för Svenska Bostadsfonden 14 AB som i samband med avslutad emission noteras på NGM Nordic AIF. 

Svenska Bostadsfonden erbjuder fastighetsfonder som direktinvesterar i svenska bostadshyreshus i stabila svenska orter. Bolagets fonder förvaltar idag 3 500 lägenheter på sammanlagt 21 orter. 

Vid seminarierna bjuds det på lättare förtäring. Observera att antalet platser är begränsat. 


Anmäl dig till önskat seminarium genom att klicka på tiden/orten nedan så att den blir markerad. Fyll därefter i dina uppgifter längst ner på sidan och klicka på boka. 

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.