Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 5 dec 2016

Succé för den jämställda julkalendern

Jämställda bolag lönsam placering Det kvinnliga investerarnätverket Feminvest har tillsammans med Framtidsfeministen Sandra Lindqvist lanserat den jämställda julkalendern. Varje dag fram till jul öppnas en lucka. Och bakom den finns ett jämställt bolag.

– Feminvest vill öka det kvinnliga ägande på investeringsmarknaden. Därför lanserar vi en jämställdhetskalender för att lyfta frågan kring jämställdhetsarbete, säger Annou Bergfelt, projektledare för Feminvest.

Varje dag fram till julafton lyfter Feminvests julkalender fram ett jämställt bolag. Bolagen har skickat in julhälsningar i form av filmklipp och julkort där de förklarar hur de arbetar med jämställdhet. Investor, Axfood och Corem Property är exempel på jämställda bolag. 

– Det känns jättebra att vår julkalender får så stor spridning på sociala medier, berättar Annou Bergfelt. 

För att klassificeras som ett jämställt bolag måste bolagen ha 40-60 procent kvinnor i ledningsgruppen. Framtidsfeministen Sandra Lindqvist investerar endast i jämställda bolag och har det senaste året utklassat index.


Här finns de senaste avsnitten av den jämställda julkalendern:

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.