Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Intresset var stort när Investerarbrevet Roadshow gästades av tre aktuella bolag: IRLAB Therapeutics, Insplorion och Svenska Bostadsfonden.

Publicerad 2 feb 2017

Stort intresse för Investerarbrevet Roadshow

Fullsatta investerarträffar Det var fullsatta investerarträffar när Investerarbrevet Roadshow i tur och ordning besökte Stockholm, Göteborg och Malmö. Nedan kan du se de tre medverkade bolagens respektive anförande vid seminariet i Stockholm.

Investerarbrevet Roadshow gästades den här gången av IRLAB Therapeutics, Insplorion samt Svenska Bostadsfonden. Intresset för bolagen var stort och investerarträffarna i Stockholm (31/1), Göteborg (1/2) och Malmö (2/2) var fullsatta. 

I investerarbrevets nya nummer finns separata artiklar om de tre företagen och deras verksamheter. Nedan följer en kort beskrivning av bolagen och länkar till artiklarna samt videoupptagningar från Roadshowen i Stockholm den 31 januari.  

IRLAB Therapeutics
Läkemedelsbolaget IRLAB Therapeutics har på lite mer än tre år kommit långt i utvecklingen av sina patenterade läkemedel mot Parkinsons sjukdom och demens. De första kliniska studierna har visat lovande resultat, och när bolaget nu går in i nästa fas genomför bolaget en nyemission. Bolaget har också ansökt om notering på Nasdaq First North Premier.

Läs separat artikel om IRLAB  här.

Se filmen från Investerarbrevet Roadshow


Insplorion
Insplorion, som bedriver forskning och utveckling inom nanoteknik, har kommit med många positiva nyheter under hösten. Intresset från marknaden ökar stadigt, och när de gäller bolagets batterisensor så rycker en kommersialisering allt närmare. Insplorion genomförde i oktober en nyemission som övertecknades fyra gånger.

Läs separat artikel om Insplorion och se en längre version av nedanstående film här.

Se filmen från Investerarbrevet Roadshow


Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden erbjuder – sedan starten 2004 – direktinvestering i svenska bostadshyresfastigheter, vilket historiskt varit en trygg placering för långsiktigt värdebevarande. De tio första fonderna har haft en snittavkastning på 7 procent. Bolaget genomför nu en nyemission i Svenska Bostadsfonden 14 AB med teckningsperiod 30 januari till 17 februari.

Läs separat artikel om Svenska Bostadsfonden och se en längre version av nedanstående film här.

Se filmen från Investerarbrevet Roadshow

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.