Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Investerare får dessutom tillgång till ett boende på en av Sveriges största golfanläggningar.

Publicerad 31 okt 2012

Stabil direktavkastning för hotellrumsägare

Nu erbjuds en ny investeringsform på den svenska marknaden med avkastningsgaranti. Investerare får dessutom tillgång till ett boende på en av Sveriges största golfanläggningar.

Investerare har nu möjligheten att förvärva ett nybyggt hotellrum på Lindö hotell utanför Stockholm.

– Investeringar i hotellrum är en ny investeringsform på den svenska marknaden. Investeringen sker i BRF-form på samma sätt som ett vanligt bostadsrättsförvärv. Upplåtelseformen är trygg och beprövad, vilket gör det möjligt att finansiera förvärvet med ett bolån. Investeraren får en stabil direktavkastning, från löpande hotellintäkter, i kombination med en attraktiv värdeökning, berättar Dan Astrén vd på Svenska Investeringsgruppen.

Attraktivt läge med högsäsong året runt
Lindö hotell ligger strategiskt beläget i Vallentuna mellan Stockholm och Arlanda Flygplats. Golfanläggningen är en av Sveriges största och har tre 18-håls banor och en 9-håls bana av pay-and-play karaktär. Hotellet omfattar 67 eleganta rum i kategorierna; Premium, Deluxe och Suite. Rummen har värderat av oberoende värderingsinstitut till 750 000, 1 000 000 respektive 1 500 000 kronor.

Lindö stoltserar även med en utmärkt konferensanläggning, restaurang, pro-shop, relax-avdelning, tennisbanor och natursköna promenadstråk samt närhet till storstaden. Konferensavdelningen håller hög kvalitet och lockar gäster även när det inte är högsäsong för golfen.

– En investering i Lindö Hotell har stor avkastningspotential och är särskilt intressant nu när räntorna är låga. Investeringen passar också flera målgrupper; investerare som är ute efter en utdelande investering till låg risk, livsstilsgolfare som gillar att sätta guldkant på tillvaron och företag som söker övernattningsalternativ. Direktinvesteringar i fastigheter bidrar dessutom generellt till en god diversifiering i investeringsportföljen genom att erbjuda en långsiktig avkastning till en lägre volatilitet än aktiemarknaden, förklarar Dan Astrén.

Ägarbolaget garanterar avkastning

Genom att teckna avtal med hotelloperatören garanterar ägarbolaget en årlig avkastning om minst 7 procent av köpeskillingen under de tre första åren. Det finns också goda förutsättningar att avkastningen blir högre än så.

–Redan när antalet sålda hotellnätter (beläggningen) på hotellet uppgår till över 50 procent beräknas avkastningen på investeringen bli omkring 8 procent. Under 2011 uppgick beläggningen för hotell i Stockholmsområdet till närmare 70 procent, berättar Dan Astrén.
 
Investerare har också möjlighet att höja avkastningen på eget kapital genom att finansiera förvärvet med ett banklån. På så sätt möjliggörs en hävstångseffekt på avkastningen.Vid investering genom Svenska investeringsgruppen erhåller investerare dessutom en ansenlig rabatt på köpeskillingen.

– Investeringen ger högre avkastning än banken och mindre risk än börsen. En annan fördel är att den inte bara är en tråkig investering på banken. Investerare med garantiavtal har även möjlighet att själva utnyttja hotellrummet på den vackra anläggningen under tio dagar per år, sammanfattar Dan Astrén.

Så investerar du
Mer information om investeringen och aktuellt prospekt hittar du<a tabindex="-1" target="_blank" href="http://investeringsgruppen.com/sverige/sig-utveckling/lindo-hotell"> här

  • Svenska Investeringsgruppen

  • Svenska investeringsgruppen erbjuder alternativa investeringar i främst fastigheter. Dessa tillgångslag korrelerar i mycket liten utsträckning med börsen och är ett nödvändigt komplement och bas i en välbalanserad investeringsportfölj.

  • <a tabindex="-1" target="_blank" href="http://investeringsgruppen.com/">investeringsgruppen.com


Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

”Vi är överlägsna konkurrenterna”

Efterfrågad produkt på väg mot marknaden. Det svenska teknikbolaget Flexiwaggon står nu inför det verkliga genombrottet med sin smarta och på många sätt unika järnvägsvagn. Flera internationella samarbeten är etablerade och när den första vagnen snart är klar går försäljningsarbetet in i en mycket intensiv fas. – Vi är överlägsna konkurrenterna, säger Flexiwaggons vd.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.