Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Villa Val Lemme är ett välbevarat jaktslott från tidigt 1800- tal som anpassats till samtidens krav på moderna bekvämligheter.

Publicerad 1 nov 2016

Smakrikt slott i norra Italien lockar långväga konferensgäster

Vacker miljö och god mat Mitt bland vingårdarna i det natursköna och böljande Piemonte – cirka tre kvart från Genova och mindre än en timmas bilfärd från både Torino och Milano – tronar Villa Val Lemme.

Med erbjudanden om bland annat golf- och familjehelger har föreståndarinnan Rosita Bergaglio hittills riktat sig brett mot alla som har kunnat tänka sig en avstickare, men på senare år har slottsanläggningens goda rykte börjat nå allt längre vilket gjort Villa Val Lemme till ett åtråvärt resmål i sig. 

I Villa Val Lemmes omgivningar finns åtskilliga kultur- och fritidsaktiviteter som till exempel golfbanor, vandringsleder, vinprovning med mera. Medelhavet ligger inom mindre än en timmes bilavstånd med berömda orter som Portofino och Cinque Terre. 

Europas största designer outlet på behändigt avstånd
Inom 15 minuters bilavstånd från Villa Val Lemme ligger Europas största designer outlet Serravalle Outlet med över 220 butiker såsom Gucci, Prada, Missoni, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Michael Kors med flera där man handlar till 30-70 procent lägre pris. 

– Vi bjuder alla gäster på en unik upplevelse och gör vårt yttersta för att anpassa oss till individuella önskemål, förklarar Rosita Bergaglio. 

Själva byggnaden är ett välbevarat jaktslott från tidigt 1800- tal. Under dess 200-åriga historia har ödena skiftat, men tillgängligheten har aldrig varit så stor som på senare år då ryktet om restaurang- och hotellverksamheten börjat få spridning. 

Allt kretsar kring köket 
Pecorino, mozzarella, bucatini, carpaccio, ricotta, risotto, montebore, ravioli – matsedeln på Villa Val Lemme är ren och skär fröjd för matälskaren. Av slottets omkring 30 rum är också köket det tveklöst viktigaste, enligt Rosita Bergaglio

– Vår kock Francesco är en riktig stjärnkock. Han kan laga allt från rena enkla antipasti till femrätters och alltid med de bästa lokala råvarorna och möjlighet att prova ut viner från regionen eller botanisera i vår välfyllda vinkällare. 

Cykling, tennis, simning och inte minst relax 
Den undersköna närmiljön kring slottet, med en stor härlig pool, inbjuder till stilla kontemplation. Golf, cykling, tennis, och andra aktivitetssporter kan också utövas i omedelbar anslutning till den egna och muromgärdade parken. 

Året om är Villa Val Lemme öppet för enstaka bokningar eller individuella besök alternativt bokning, men som bäst kommer den unika miljön till sin fulla rätt då hela slottet bokas av ett enda sällskap. 

–Villa Val Lemme är öppet för alla som vill komma dit och njuta av det härliga lantlivet. Villa Val Lemme passar utmärkt för företagsevent, konferenser och familjehögtider men också lika bra för mindre privata sällskap, berättar Rosita Bergaglio.

Återkommande besök
– Många som varit här väljer att komma tillbaka år efter år, vilket vi upplever är det absolut bästa betyg som vi kan få, betonar hon. 

Läs mer om Villa Val Lemme – på engelska – på slottets webbplats: http://www.villa-val-lemme.com 

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.