Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 18 feb 2020

Småbolagsjakten Live 4 mars 2020

Välkommen till den direktsända investerarträffen Småbolagsjakten Live. Under eftermiddagen och kvällen den 4 mars har du möjligheten att träffa 12 intressanta småbolag. Du kan antingen vara med på plats i Stockholm eller titta på livesändningen i Facebookgruppen Aktier - Småbolagsjakten.

OBS! Nya lokaler!

Plats: IVA, Grev Turegatan 16, Stockholm

Tid: Kl. 15.15 - 20.30 med efterföljande mingel. Eventet är indelat i tre pass. Under de två pauserna mellan passen serveras kaffe respektive öl/vin med tilltugg.

Anmälan gäller för hela eventet, men du självklart välja om du vill gå ett eller flera av passen.

Program:

15.15 Registrering

15.25 Välkommen

15.30 Crunchfish

Swimmingly easy payments. Offline. Eller varför inte Always. För med aBubbl och Blippit, Crunchfishs interaktionslösningar för mobila betalningar, fungerar det alltid friktionsfritt, även när både betalaren och mottagaren är offline, utan uppkoppling till betaltjänsten. Detta är en innovation med potential att förändra betalmarknaden globalt. Och Crunchfish tänker göra det med början i Sverige och i världens snabbast växande mobilbetalningsmarknad. Så börjar den, den här berättelsen, precis som allting annat - med kärlek, en stad och en gnutta tur. Crunchfishs resa till Indien.

15.50 Absolicon

Solenergibolaget Absolicon utvecklas starkt. Istället för att sälja enstaka solfångare säljer bolaget hela produktionslinor till andra företag. Bolaget har redan tecknat tre ramavtal om produktionslinor. Bland annat har världens största bryggerikoncern AB InBev beslutat att bygga en solvärmeanläggning i södra Afrika tillsammans med Greenline Africa och Absolicon. Nu ligger fokus på försäljning och bolaget tar in kapital för expansion.

16.10 Zwipe

Zwipe är ett norskt fintechbolag och en ”first-mover” inom batterifria lösningar för biometrisk identifiering. Huvudfokus ligger nu på att utveckla och sälja integrerade och säkra biometriska betalningslösningar för kort och ”wearables”. I samarbete med en av världens ledande aktörer i branschen, franska Idemia, räknar Zwipe med att under 2020 presentera en kortlösning som kommer att nå storskalig marknadspenetration från 2021. Zwipe är sedan den 28 januari 2020 noterade på Nasdaq First North Growth Market.

16.30 Litium 

Litium AB (publ) är en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, NordicFeel och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

16.50 - 17.10  Paus med kaffe

17.15 Adventure Box

Adventure Box är den ledande streaming-plattformen för användarskapade dataspel. Endast ett klick på en webblänk krävs för att en användare skall kunna skapa, dela och spela dataspel. Sedan augusti har antalet besökare ökat med över 2 100 procent. På en månad har antalet besökare till Adventure Box ökat med 21 procent, samtidigt ökade antalet återvändande besökare med 29 procent. 

17.35 LifeClean International

LifeClean International är ett svenskt bolag med internationell inriktning som bedriver forskning och utveckling inom spor-, bakterie- och virusdödande produkter. Med sin unika och patenterade produkt inom ytdesinfektion är LifeClean positionerat på en global marknad med kraftigt ökande efterfrågan. Bolaget har visat "Proof of concept" via de norska sjukhusen som idag är deras största kund. Lifeclean är mycket effektivt med brett verkningsområde, till exempel multiresistenta bakterier, Coronavirus, vinterkräksjuka och mikroorganismer försvinner inom 2 minuter. Vidare är produkten klassad som säker för miljö, människa, djur och natur, vilket inte är fallet för någon annan produkt på marknaden idag. Den senaste tiden har Lifeclean skeppat stora kvantiteter ytdesinfektion till Hongkong med stora delar av Asien som slutdestination.

17.55 Savelend

Ludwig Pettersson grundade sitt första bolag som 11-åring. Idag, arton år senare, är han VD för fintechbolaget Savelend Credit Group. Verksamheten innefattar bland annat en plattform där såväl privatpersoner och institutionella spelare får möjlighet att investera i krediter, samt Sveriges mest heltäckande system för automatisering av faktureringsflöden. Målet för den idag 35 medarbetare stora organisationen, är att listas på Nasdaq First North i slutet av året."

18.15 FundedByMe

Svenska FundedByMe är numera den största crowdfundingplattformen inom EU. Bolaget bedriver även via dotterbolaget Laika Consulting rådgivning inom finansiell kommunikation. Med varumärken som bland annat Investerarbrevet.se och Pressträff Direkt är Laika en av de ledande aktörerna inom sitt segment.

18.35 - 19.05 Paus med mat och dryck

19.10 Hudya

Med en vass digital plattform hjälper det norska bolaget Hudya sina kunder att förenkla vardagen och att spara pengar på bland annat el, telefon och försäkring. I Norge har bolaget växt med raketfart och nu sker en offensiv satsning i övriga nordiska länder. I mitten av februari noterades bolaget på Nasdaq First North Growth Market.

19.30 GooBit

Goobit Group äger och driver sedan 2012 växlingstjänsten BT.CX (Bitcoin Exchange). Vi är Sveriges första och äldsta företag inom Blocktech, den snabbväxande branschen för bitcoin- och blockchainbolag. Bolagets affärsmodell bygger på att erbjuda en tjänst för växling och hantering av digitala valutor. Den typiske kunden är en man mellan 20 - 45 med en genomsnittlig eller högre nivå av teknisk kompetens. Utöver den primära gruppen finns kunder så pass unga som 16 år (med målsmans tillstånd) och även pensionärer, hos oss. I de senare grupperna finns en mer spridd könsfördelning. Goobit Group offentliggjorde i januari planerna på att börsnoteras under första halvåret 2020.

19.50 Invajo

Invajo är onlinetjänst för hantering av inbjudningar, bokningar och deltagare i en eventkontext. Tjänsten är en s.k. SaaS (Software as a Service) där företag köper access genom årsabonnemang. För att stärka konceptet och skapa förutsättningar för ökad tillväxt är Invajo i fas med att lansera en ny teknisk plattform samt en planerad notering på Nasdaq First North Growth Market under våren 2020.

20.10 Divio

Divio erbjuder tjänster och verktyg som låter byråer, utvecklare och organisationer bygga kvalitativ närvaro på webben. I takt med den ökade digitaliseringen och det ökade användandet av molntjänster har bolaget märkt ett allt större behov av sina tjänster. Bolaget genomför nu en företrädesemission för att stärka organisationen och "möta en ökad efterfrågan". Företrädesemissionen ska säkerställa uppbyggandet av säljorganisationen.

20.30 – 21.00 Mingel med snacks och dryck

icon  EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen: 2020-02-14 14:00 - 2020-03-05 00:00

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.