Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 17 maj 2017

Se NGM Live på webben

Fortfarande möjlighet att se eventet Den 16 maj arrangerades årets första upplaga av kapitalmarknadsdagen NGM Live. Under dagen presenterades flera intressanta bolag som är noterade eller på väg att bli noterade på marknadsplatsen Nordic Growth Market (NGM). Nu kan du i efterhand se eventet på webben.

Flera av de totalt 17 bolagen som medverkade är branschledande, har innovativa affärsidéer och erbjuder intressanta investeringsmöjligheter. 13 av bolagen är aktuella för notering på NGM. Nyhetsbyrån Direkt var på plats och intervjuade representanter för bolagen. 

Några av de bolag som presenterades under dagen, och som du nu kan se på webben, är: Xavitech, CloudRepublic, Learning 2 Sleep, FrontOffice, Ilya Pharma, Cloud of Sweden, News 55, Sensec och Samtrygg. 

NGM Live är ett återkommande event som arrangeras av Nordic Growth Market (NGM) i samarbete med Investerarbrevet och Nyhetsbyrån Direkt.

Klicka nedan för att se webbsändningen. 

Klicka här för mer detaljerad information om program och medverkande bolag. 

Under lunchsändningen intervjuades Ingmar Rentzhog VD Laika Consulting och Roger Peleback VD NGM av Peter Malmqvist om temat börsintroduktioner.


Under dagen presenterade sammanlagt 17 bolag varav 13 var aktuella för notering.

Se samtliga filmer från eventet på www.investerarbrevet.se/ngmlive

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.