Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

NGM Live, som hålls den 10 november, kan följas i realtid på webben.

Publicerad 1 nov 2016

Se NGM Live på webben

Tillväxtföretag presenterar sina verksamheter I torsdags, 10 november, arrangerades kapitalmarknadsdagen NGM Live där flera nya intressanta företag presenterade sina affärsidéer och sina kommande satsningar. För de som missade eventet finns fortfarande möjligheten att se det i efterhand på webben.

Vid det webbsända eventet, som arrangerades av Laika Consulting tillsamman med Nyhetsbyrån Direkt och NGM-börsen, deltog bolag som är noterade, eller på väg att bli noterade, på någon av NGM:s marknadsplatser. 

Bolagen kom från ett flertal olika sektorer med det gemensamt att de med ny teknik eller nya metoder är på väg att skapa sig unika positioner inom sina respektive områden. Gemensamt för bolagen är också att de befinner sig i en stark tillväxtfas. Så vitt skilda branscher som läkemedel, livsmedel, spel, teknik, energi, samt fastighet och bygg fanns representerade. 

Presentationen av bolagen leddes av den välkände finansanalytikern Peter Malmqvist. NGM:s vd Roger Peleback inledningstalade. Nätverket Feminvest fanns också på plats med en livesändning av den egna podden.   

Mötet var välbesökt på plats i Nyhetsbyrån Direkts lokaler i Stockholm. Många var också de som följde kapitalmarknadsdagen på webben. NGM Live direktsändes via Nyhetsbyrån Direkt och  Investerarbrevet.se. 

För de som missade eventet finns möjligheten att se det i efterhand på webben. För att se och höra framtidens företag tala om framtidens branscher, gå in på: www.investerarbrevet.se/ngmlive


Följande bolag deltog: 

IT och spel
Gold Town Games, Transiro, EyeOnID, Three Gates och Computer Innovation 

Life Science och livsmedel
Prolight Diagnostics, Dicot och Originalbagarn 

Teknik
RentUnder, Uni-Light LED, Scandinavian Airport and Road Systems och Multidocker 

Energi, bygg och fastighet
Ripasso Energy, Samtrygg, Fastilium och Svenska Bostadsfonden


Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.