Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 13 feb 2020

Se filmerna från Investerarafton 11 februari

Den 11 februari medverkade FX International, Wellnox och Go Whipps på Investerarafton. Här kan du se filmerna med bolagens presentationer.

FX International

FX International är ett svenskt FinTech-bolag vars verksamhet är algoritmisk handel och artificiell intelligens (AI). Bolaget har sedan 2007 handlat valutor med ett alogritmiskt dataprogram. Dataprogrammet använder avancerade kombinationer av tekniska indikatorer, analysmetoder och handelsregler för att skapa en optimal handelsstrategi. Bolaget har sedan juni 2010 bedrivit handel i Genova FX, där bolaget visat att den algoritmbaserade valutahandeln genererar avkastning på investerat kapital som slagit jämförbara index under denna tid. VD kommer att prata om produkterna, visionen och framtiden för AI-bankverksamhet.

Wellnox 

Wellnox juicer och drycker i produktserien RÅ tillverkas med fokus på rena råvaror av bästa kvalitet. Människors medvetenhet om sambandet mellan kost och hälsa ökar, och intresset för hälsosamma juicer och drycker är enormt både i Sverige och globalt. Wellnox svenska försäljning utökas därför med nya marknader ute i världen. Produkterna lanseras just nu i Los Angeles, USA. Wellnox räknar med en total omsättning på över 200 miljoner kronor år 2022. Med sig på resan vill de ha delägare som delar företagets vision om en friskare människa på naturlig väg.

Go Whipps 

Allt fler lånar pengar av vänner, bekanta och familj. Go Whipps app erbjuder digital signering och administration av lån mellan vänner och familj. Att låna ut – och låna pengar – kan leda till onödiga konflikter. Dessa konflikter kan enkelt reduceras genom att använda Go Whipps app. Med appens inbyggda skriftliga avtal är det enkelt att vara rak och tydlig om villkoren som till exempel när pengarna ska återbetalas och vilket belopp. VD Nicholas Richards håller i presentationen.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.