Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 25 mar 2019

Se bolagspresentationerna från Investerarafton 9 april

Ecoclime, H&D Wireless och Litium. Här kan du se de filmade presentationerna.

18.05 Ecoclime – en tillväxtraket
Tillväxtraketen Ecoclimes affärsmodell är lika enkel som den är effektiv.
Resultatet? De tre senaste åren har omsättningen – under lönsamhet – ökat från 3 miljoner till drygt 70. Och om tre år ska den vara 500 miljoner. Bolaget har mutat in en stark position inom hållbarare lösningar för inomhusklimat, cirkulär energi, fastighetsautomation och det globala klimatet.

18.30 H&D Wireless flyttar fram positionerna – genomför en offensiv nyemission
Efterfrågan på effektivare styrning av tillverkningsprocesser inom industrin växer snabbt. Många är de större industriföretag som aktivt letar efter leverantörer och partners inom området för digitaliserad styrning och övervakning. Med redan inledda samarbeten med flera större bolag samt ett strategiskt förvärv ligger det internationellt omskrivna teknikbolaget H&D Wireless väldigt bra positionerat för att möta den efterfrågan. Bolagets vd Pär Bergsten ser stora förutsättningar för en förhållandevis snabb expansion, och för att ta vara på tillväxtmöjligheterna genomför H&D Wireless en nyemission. 

18.55  Litium - enklare och smartare e-handel

Det snabbväxande mjukvarubolaget Litium utvecklar, paketerar och säljer en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper företag att accelerera försäljningen och stärka kundrelationerna online. Bolagets målmarknad är stora och medelstora företag som vill öka försäljningen och kundlojaliteten i de digitala kanalerna. Litium ligger med sin e-handelsplattform i framkant för att ge sina kunder möjlighet att ta del av de förändrade köpbeteendena som driver tillväxten inom e-handel. Affärsmodellen har ett tydligt fokus på återkommande intäkter och skalbarhet. Den initiala målsättningen är att bli den ledande aktören i Norden inom Litiums verksamhetsområde.Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.