Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 7 jun 2019

Se bolagspresentationerna från Investerarafton 4 juni

Se bolagspresentationerna med Skogsfond Baltikum och X Shore här!

Baltisk skog med tillväxtpotential
Affärsidén är lika enkel som genial: Fonden köper många prisvärda baltiska skogsfastigheter, utvecklar innehaven och säljer sedan allt i ett stort eftertraktat paket om cirka 8 år. Målsättningen är att generera säker värdeutveckling på 7 – 9 procent netto i genomsnitt per år under placeringens livslängd. Nu förbereds Skogsfond Baltikum för notering på NGM och det är möjligt att teckna aktier fram till 7 juni 2019.

Elbåtsrevolutionen blir verklighet

Fans of X Shore är ett publikt företag som kommer att förvärva elbåtbolaget X Shore AB. Genom förvärvet ska Fans of X Shore verka för att förändra sjöfartsnäringen för alltid. X Shores vision är att driva den gröna revolutionen i den här globala industrin och bidra till en värld där sjösäkerheten är hållbar och tyst för att på så sätt göra det möjligt att njuta av naturens ljud. X Shore har byggt en revolutionerande produkt såväl innovativt som stilmässigt och tekniskt.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.