Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 25 mar 2019

Se bolagspresentationerna från Investerarafton 19 mars

Evendo, Albert Welding och Amnode höll i lyckade presentationer under årets andra Investerarafton. Här kan du se de filmade presentationerna.

Evendo har världens första end-to-end marknad för events

Den globala marknaden för evenemang är för närvarande värd cirka 800 miljarder euro – och som de flesta andra erfarenhetsindustrier ser en stadig ökning. 
  
Trots detta sker planering och genomförande av event på traditionellt sätt som är ineffektivt, tidsödande och innebär stora risker att misslyckas. Evendo – som ska noteras på First North – har med sitt system effektivt digitaliserat eventbranschen och löst problemen. Systemet är världens första end-to-end marknad för events - tänk "booking.com for Events" med en inbyggd planerare på toppen. 
  
Framgången har inte låtit vänta på sig och under drift i Danmark har bolaget sett 30 procent månatlig tillväxttakt och nyligen lanserat i Storbritannien. På bolagets kundlista finns exempelvis Siemens, Maersk, Deloitte och hundratals andra välkända företag. En global expansionsplan ligger till grund för listningen på Nasdaq First North. 
Albert Welding genomför crowdfunding på FundedByMe
Traditionellt svetsas och skärs metall genom att använda tre olika maskiner som är tunga och tar stor plats, ett arbete som är onödigt tidsödande och dyrt. 

Det finska bolaget Albert Weldings maskin revolutionerar det arbetet. Maskinen har samtliga tre funktioner inbyggda, väger endast 4,6 kilo och är därför portabel. Den främsta konkurrentens maskin väger 14 kilo och är dubbelt så stor. Nu genomför bolaget en crowdfunding-runda på FundedByMe.

Läs mer på FundedByMe

Amnode - Industrikoncernen som expanderar och genomför offensiv nyemission  
Amnode är en koncern bestående av ett antal nordiska verkstadsindustrier inom sektorerna energi, fordon, logistik, brandsäkerhet och VVS. Inom koncernen finns bland annat bolagen Stacke Mattsons och SGV Forging in Skultuna. Bolaget är nu inne i en stark expansionsfas och för att klara ökade produktionsvolymer och nya projekt krävs nyinvesteringar i produktionsapparaten. Under mars månad genomför Amnode en till 80 procent garanterad företrädesemission. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market.Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.