Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 3 mar 2020

SBF Bostad fokuserar på hållbarhet – anordnar investerarträffar

Investerar i hyresfastigheter. Hållbarhet blir en allt viktigare fråga för investerare. Linda Jansson, SBF:s nytillträdda fastighets- och hållbarhetschef, ser stora fördelar med bolagets fokus på hållbar förvaltning. SBF erbjuder privatpersoner och institutioner placeringar i hyresbostäder genom fonder och håller inom kort ett antal digitala investerarträffar.

– Vi ser ett starkt samband mellan ett aktivt hållbarhetsarbete och affärsnytta, konstaterar Linda Jansson.

Hon började sitt uppdrag som fastighets- och hållbarhetschef i oktober 2019. De senaste sju åren har Linda Jansson arbetat med hyresbostäder, både i allmännyttan och i privat fastighetsbolag.

– Det som lockar med SBF är att få arbeta närmare investerarna och ha ett stort fokus på att vara en produkt med god avkastning som jag skulle vilja att alla mina vänner investerade i, säger Linda Jansson.

Läs mer och anmäl dig till SBFs investerarträffar

Vilken betydelse har en bra förvaltning för investerarna?

– Investerarna får en säkrare och tryggare investering som genererar större värdeökning då en professionell förvaltning säkerställer att pengarna används till rätt saker, till rätt pris och i rätt tid. Trivs våra hyresgäster ökar sannolikheten att de vill bo längre vilket medför lägre omflyttningskostnader, säger Linda Jansson.

SBFs ambition är att erbjuda privatpersoner, företag och institutionella kunder ett intressant investeringsalternativ. Genom att investera i SBFs fonder kan man på ett enkelt sätt skapa en investeringsportfölj som har en obetydlig koppling till andra marknader, exempelvis aktiemarknaden, men som ändå ger en god avkastning.

På SBF Bostad är hållbarhetsarbetet en naturlig del av förvaltningen. Något som märks i allt från krav på entreprenörer till noggrann planering av underhåll och hjälp till hyresgäster att minska sin egen miljöpåverkan.

Varför är en investering i SBF Bostad en hållbar investering? 

– Hållbarhetsfrågorna – sociala, ekonomiska och miljömässiga – genomsyrar allt vi gör. Vi har ett helhetsperspektiv på våra investeringar och bedömer hur de olika faserna i produktens eller tjänstens livscykel påverkar miljön. Vi tänker långsiktigt för att välja de bästa lösningarna för dagens och framtidens behov, säger Linda Jansson.

Läs mer om hur du kan du investera i hållbara hyresbostäder

Kommande emission och event 

SBF Bostad genomför löpande emissioner för att finansiera köp av ytterligare hyresfastigheter. Nästa emission är mellan 9 mars och 3 april och inför emissionen anordnas ett flertal digitala investerarträffar. 

SBFs investerarträffar

  • 31 mars - Kalmar, Fiskaregatan 44b kl: 11:45 - 13:00
  • 1 april - Stockholm, Birger Jarlsgatan 41a kl:07:45-09:00


Anmäl dig till eventen genom att klicka här

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.