Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 2 mar 2015

Så får du poäng på dina värdepappersaffärer

Allt fler har upptäckt fördelarna med Societe Generales kundklubb SG Frequent. För varje avslut i bankens börsnoterade värdepapper får medlemmarna poäng. Dessa kan användas till resor, upplevelser och produkter.

För ett år sedan lanserade Societe Generale sin kundklubb. Ingen annan aktör i finansbranschen har en kundklubb med så förmånliga villkor. 


– Vi har lojala kunder som vi vill ge mervärde utöver själva investeringen. Därför har vi startat kundklubben SG Frequent som har blivit riktigt framgångsrik med många nya medlemmar, säger Andreas Melchert, försäljningschef för börshandlade värdepapper på Societe Generale. 


Societe Generale erbjuder handel i många värdepapper, till exempel börslistade Mini Futures, Bull- & Bearcertifikat och Warranter. 


Som medlem i klubben får kunder hos Avanza Bank poäng när de handlar med Societe Generales värdepapper. Enligt Andreas Melchert motsvarar poängen ungefär en Las Vegas-resa i månaden med ett femstjärnigt hotell för deras största kunder. Även kunder som gör långt färre affärer kan på relativt kort tid spara ihop till en resa, produkter eller upplevelser. 


– Våra medlemmar kan välja mellan allt från resor till prylar som datorer och surfplattor. Vissa föredrar istället upplevelser som att till exempel testköra sportbilar i absolut toppklass, berättar Andreas Melchert. 


Förutom att Societe Generale är en stabil bank med ett stort produktutbud så har företaget uppmärksammats för sin snabba kundservice. 


– Grunden i vårt erbjudande är våra produkter och vår service som alltid ska leverera över kundernas förväntningar. Vi är otroligt måna om våra kunder och kundklubben är ytterligare ett sätt att premiera våra kunder, avslutar Andreas Melchert. 


Medlemsskapet tecknas enkelt på hemsidan sgfrequent.se eller genom att klicka <a target="_blank" href="http://sgfrequent.se" tabindex="0">här. 


<img src="https://www.laikabook.se/laikaconsulting/newsroom/uploads/x2_440.jpg?pic=new">  • Fakta: Societe Generale

  • Societe Generale är en av Europas största aktörer som erbjuder tjänster i finansbranschen. Storbankens grundidé bygger på att vara en universalbank som kombinerar god soliditet med en hållbar ekonomisk tillväxtstrategi. Målsättningen är att vara en ledande bank med god kundkontakt. 

  • Societe Generale har spelat en viktig roll i världsekonomin i över 150 år. Banken har mer än 154 000 anställda i 76 länder och arbetar med över 32 miljoner kunder varje dag. Societe Generale erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och institutioner i tre huvudområden: Retail banking, International retail banking och Corporate and investment banking.
  • För att se bankens utbud av börshandlade värdepapper, klicka <a target="_blank" href="https://www.societegenerale.se/" tabindex="0">här.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.