Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Missa inte Robotkvällen med Nordnet och Autostock!

Publicerad 4 sep 2013

Robotkvällen med Nordnet och Autostock! Stockholm - Malmö - Göteborg

Under september och oktober är succén Robotkvällen tillbaka! Temat är automatiserad börshandel hos Nordnet med signalstrategier från Autostock!

I våras genomfördes två fullsatta event på anrika Strandvägen 7 A i Stockholm och nu får alltså även Göteborg och Malmö besök av Nordnet, Autostock samt de två emittenterna Öhman Capital och BNP Paribas. Medverkar gör även Sveriges mest populära tradingmentor Tobbe Rosén från vinnarbyrån!

Kvällen kommer att ge information om en alternativ investeringsform; automatiserad strategihandel på din aktiedepå. Detta med hjälp av den mycket lättanvända handelsplattormen Autotrader Light Edition som lanserades inför sommaren. Deltagaren kommer att få inblick i strategiprogrammet och om de derivat som handlas.

Robotkvällen hösten 2013

Stockholm: 19 Sept    Kl 19.00-21.00,  Strandvägen 7A

Göteborg: 23 Sept     Kl 18.00-21.00,  Post Hotell

Malmö: 26 Sept         Kl 18.00-21.00,  Malmö börshus

Stockholm: 17 Okt     Kl 19.00-21.00,  Strandvägen 7A

<a target="_blank" href="http://www.autostock.se/nyheter/robotkvallar-i-host" tabindex="-1">Här kan du läsa mer och anmäla dig till höstens träffar!

<img src="https://laika.dmdelivery.com/mailings/3/193/images/event7a.png">

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.