Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 12 apr 2017

Roadshow: Bioservo om miljardmarknad för robotteknik

Bioservo berättar om miljardmarknad för robotteknik inom industrin

Med hjälp av innovativ och prisad robotteknik utvecklar Bioservo ledande produkter som ger människor extra styrka och precision.  Tekniken används inom industri och arbetsliv för att förebygga arbetsskador och höja effektivitetsnivån. 


 

Robothandsken ”Servohandsken", finns redan idag på marknaden. Globala avtal har tecknats och samarbete inletts med ledande industriföretag som General Motors i USA och Airbus i Europa. Marknaden är under kraftig tillväxt, vilket lockar många investerare.

 

Under kvällen kommer du att träffa vd Erik Landgren som visar och berättar om robothandsken samt beskriver bolagets framtidsplaner. 


Göteborg
Tid: Onsdagen den 26 april 17:30-19:15
Plats: Elite Hotel Park Avenue, Kungsportsavenyen 36, Göteborg

Malmö
Tid: Torsdagen den 27 april 17:30-19:15
Plats: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

För mer information om företaget vänligen besök deras hemsida här.

För att anmäla dig till respektive event markerar du den stad du vill anmäla dig till så att den blir gulmarkerad, fyll sedan i dina uppgifter.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

”Vi är överlägsna konkurrenterna”

Efterfrågad produkt på väg mot marknaden. Det svenska teknikbolaget Flexiwaggon står nu inför det verkliga genombrottet med sin smarta och på många sätt unika järnvägsvagn. Flera internationella samarbeten är etablerade och när den första vagnen snart är klar går försäljningsarbetet in i en mycket intensiv fas. – Vi är överlägsna konkurrenterna, säger Flexiwaggons vd.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.