Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Med IsoTimbers byggteknik skapas färdiga väggblock som snabbt och enkelt monteras till en färdigrest stomme ute på byggplatsen.

Publicerad 2 jul 2015

Private placement i Isotimber

Det svenska företaget IsoTimber erbjuder ett unikt och patenterat väggsystem som gör det möjligt att bygga bärande och isolerande väggar bestående av trä och luft. Det miljövänliga och klimatsmarta systemet gör att vi äntligen kan bygga väggar utan plastfolie och behov av extra isolering.

Med IsoTimbers system skapas färdiga väggblock som snabbt och enkelt monteras till en färdigrest stomme ute på byggplatsen.


Isotimber uppmärksammades nyligen i Martin Timells populära TV program Äntligen Hemma. I programmet visar Martin på fördelarna med att bygga med Isotimbers miljövänliga väggsystem.


Se programmet här:
Isotimber befinner sig för närvarande i en stark expansionsfas och ämnar ta in nytt kapital via ett private placement.


  • Private Placement
  • För dig som önskar mer information om Isotimber, vänligen läs mer på Isotimber. och maila vd micke@isotimber.se och be att få affärsplan samt investeringsvillkor. Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.