Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 30 nov 2016

Premiär för Investerarafton: Se filmerna här

Succé för Investerarafton Den 29 november var det premiär för Investerarbrevets nya återkommande event – Investerarafton. Eventet drog fulla hus. Här kan du se sammanfattning av presentationerna med de tre medverkade bolagen Multidocker, Obducat och Miris.

Investerarafton gick av stapeln i Militärsällskapets lokaler i Stockholm. Investerarbrevet hade bjudit in tre bolag: Obducat, Miris Holding och Multidocker. Förutom att bolagen fick presentera sig fick de även svara på frågor från såväl publiken som kvällens moderator, Ingmar Rentzhog, vd på Laika Consulting.


– Med Investerarafton för vi samman bolag med aktiva investerare i vårt nätverk, säger Ingmar Rentzhog. 

Antalet platser var begränsat och eventet blev snabbt fullbokat. Nedan kan du se sammanfattning på fem minuter från varje talare. Investerarafton är ett återkommande event och nästa kommer att äga rum 7 februari 2017.
Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.