Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 10 jan 2017

Placeringar: Så får du proffsens analyser direkt

Nordens bästa analytiker ger tips Som privatperson får du sällan läsa de tunga analyser som är vigda för stora institutionella kunder. Men nu blir det ändring. En ny tjänst ger dig direkttillgång till Nordens högst rankade analytiker.

Att det går bra för Nordeas aktieanalys råder det ingen tvekan om. Bankens aktieanalytiker har bland annat fått första pris i Thomson Reuters Analyst Awards (TRAA) 2016. Även TNS Sifo Prospera har under det gångna året korat Nordeas aktieanalys som Nordens bästa.

– Nu erbjuder vi småsparare en möjlighet att ta del av innehållet i utvalda analyser med kort investeringshorisont från Nordens främsta aktieanalytiker. Vår förhoppning är att det kommer att ge många fler ännu bättre beslutsunderlag för investeringar, säger Carl Johan Stackell på Nordea. 

Snabba puckar rakt till inboxen
Genomarbetade analyser kan ofta vara långa, inte sällan på 40 sidor eller mer. Nordea kommer att redigera analyserna så att de enkelt kan läsas som mejl. Dessutom kommer de att skickas ut snabbt och tillsammans med ett lämpligt investeringsförslag av kortsiktigt karaktär. 

Carl Johan Stackell tar som exempel hur det kan tänkas komma att gå till om någon av bankens stjärnanalytiker befinner sig på en kapitalmarknadsdag i London och New York: 

– Då kan de snabbt skicka en purfärsk analys om vart till exempel Volvoaktien är på väg. Inom kort kan Nordeas privatkunder hitta slutsatserna och ett investeringsförslag i sin mailbox hemma i Sverige.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.