Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Marit Sundin har utvecklat en rullstolsanpassad Segway. Foto: Jonas Kullman

Publicerad 26 maj 2014

Nyetablerat innovationsbolag söker affärsdrivna styrelseledamöter

AddMovement AB anpassar Segways för rörelsehindrade personer. Produkten är en kombination av Segway och en specialutvecklad rullstolssits med flera smarta funktioner. Kombinationen har namnet AddSeat. Jämfört med elrullstolar får rörelsehindrade mer frihet, kommer lättare ut i mark och natur, men även i storstadens trafik med vinklar och vrår. Nu behövs en kompetent styrelse för avancemang i Norden och i övriga Europa.

Marit Sundin är vd i AddMovement AB. Hon är innovatör och har utvecklat och drivit bolaget under 3 års tid. Marit har varit rörelsehindrad sedan liten, så hon vet vad det innebär att sträva efter så mycket rörelsefrihet som möjligt.


– Jag nöjde mig inte med vanliga elrullstolar. De begränsade min frihet, jag ville mer, och det vet jag att många andra rörelsehindrade också vill. Min AddSeat kan jag dessutom transportera med en vanlig kombibil, vilket innebär att jag kan ta med den dit jag vill åka.


Dags att avancera

Idag säljs AddSeat i Norden och i övriga Europa. I Danmark och Holland finns återförsäljare. Återförsäljaren i Holland siktar på försäljning över hela Europa. AddMovement har idag nått till ett läge där nya krafter behöver ta vid för att kunna ta vara på en stor potentiell marknad. Affärsdriv och entreprenörskap behöver komplettera Marits innovationsförmåga. Ett led i att nå avancemang handlar om att tillsätta en kompetent bolagsstyrelse som kan utveckla AddMovement till ett mer marknadsinriktat och affärsdrivet bolag. Ett annat led handlar om att göra medicintekniska och även kostnadskrävande anpassningar så att AddSeat kan säljas som hjälpmedel (med subventionerade priser) till rörelsehindrade personer som vill ha ett smart alternativ till elrullstol. 


Optioner eller aktier erbjuds

De personer som kommer att väljas in i AddMovements nya bolagsstyrelse kommer att erbjudas optioner eller aktier. Även rent kapital är välkommet, naturligtvis även här med liknande erbjudanden.


Är du affärsdriven och marknadsorienterad, och intresserad av att för egen del ge ett bolag med stor potentiell marknad ett kliv framåt? Ta kontakt med Marit Sundin. Det är ett plus men inget måste om du har kunskaper inom det medicinska området.


Fördelar jämfört med konkurrenter

AddSeat skiljer sig på flera punkter från de få konkurrenter som finns. Det är en svensktillverkad produkt med flera specialfunktioner, bland annat en väl genomtänkt sittergonomi, en glidfunktion i sitsen som gör att personen som kör enkelt kan viktfördela sin tyngdpunkt för att på så vis föra fram fordonet, samt en robust parkeringsbroms som underlättar på- och avstigning.


AddSeat är helt enkelt ett spännande och frihetsbejakande alternativ till dagens relativt klumpiga elrullstolar. 


Se AddSeat i verkligheten då Thomas Fogdö provkör


För mer information kontakta bolagets grundare, Marit Sundin, tel. 0704-917742, marit@addmovement.se, www.addmovement.se


Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.