Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Maria Pakvis, grundare av Pakvis Health

Publicerad 9 okt 2015

Ny teknik för en friskare rygg på arbetsplatsen

Patenterad massageteknik från Kanada De flesta av oss kan relatera till att stillasittande arbete och stress ofta resulterar i ryggproblem. Träning och massage är ofta svårt att hinna med och då behövs det kompletterande lösningar. Med ny teknik kan du själv behandla ryggen hemma eller på jobbet med goda resultat.

Företaget Pakvis Health har arbetat med massage, friskvård och rehabilitering sedan 2009. Från start har ambitionen varit att erbjuda massageredskap och kunskap om hur man lindrar muskelrelaterad smärta med hjälp av självmassage. 


– Våra produkter är framför allt utvalda för att kunna fungera som ett komplement till behandlande massage. Vi erbjuder produkter som verkligen ger resultat och letar hela tiden efter nya metoder som kan öka välbefinnandet ytterligare, säger Maria Pakvis, grundare av Pakvis Health. 


Patenterad massageteknik från Kanada

En produkt som har visat sig vara särskilt effektiv är massageapparaten Thumper Mini Pro. Apparaten är utformad i Kanada efter patenterad teknik och fungerar både för massageterapeuten i sitt arbete och för egenvård. Thumper Mini Pro har en pulserande teknik där två massagehuvuden arbetar som ett slagverk som riktar energin djupt in i musklerna, vilket ger ett unikt resultat.


– Vi är stolta över att representera Thumper Mini Pro på den svenska marknaden. På kort tid har den blivit en av våra mest sålda produkter. Jag tror att det beror på styrkan i apparaten kombinerat med den smidiga designen som gör den enkel att använda, säger Maria Pakvis.


SEB:s företagshälsovård använder produkten

Anna Hansson som arbetar med SEB:s företagshälsovård använder Thumper Mini Pro som kompletterande behandling. Flera anställda har även valt att köpa apparaten för hemmabruk. 


– Vi har använt apparaten för att få igång blodcirkulationen i början av en behandling. Hårda muskler och stel bindväv kan då mjukas upp och sedan kan vi gå in och behandla triggerpunkter med andra metoder. Där har apparaten varit effektiv, säger Anna Hansson. Hon berättar vidare att hon själv har använt Thumper Mini Pro för att behandla sin artros i knät. 


Apparaten aktiverar bindväven som ligger runt musklerna, vilket ökar blodcirkulationen och gör musklerna mer elastiska. Den ger också en bra djupmassage. Jag har använt den till mycket, men framför allt till knät och har då haft den i kombination med andra behandlingar. Massagen får bort anspänningen i muskulaturen så att den slappnar av, säger Anna Hansson.


Testa Thumper Mini Pro

Pakvis Health vill att fler skall få chansen att prova Thumper Mini Pro. De har därför ett specialerbjudande till Investerarbrevets läsare: Prova Thumper Mini Pro gratis under tre veckor! Är du inte nöjd returneras produkten utan kostnad. För att prova gratis, klicka här!  • Information om Pakvis Health

  • Pakvis Health finns i både Uppsala och Stockholm men syns mest på webben här. Där finns ett brett utbud av massage- och rehab-produkter. Företaget erbjuder även workshops, behandlingar och rådgivning. Kontakta gärna Pakvis Health för en kostnadsfri produktvisning på din arbetsplats!

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.