Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Finansrådgivaren Söderberg & Partners erbjuder förmånliga bolån

Publicerad 28 mar 2013

Nu kan du få billigare bolån!

Nu startar finansrådgivaren Söderberg & Partners en ny satsning som gör att du kostnadsfritt kan konkurrentutsätta ditt bolån. I samarbete med Bättre Bolån erbjuder man snabba besked, hög tillgänglighet och en låg ränta.

– Tjänsten är gratis och i många fall leder den till sänkta bolånekostnader, vilket gör att du kan spara många tusenlappar. Det värsta som kan hända är att du får reda på att du redan har en välfungerande lösning, säger Lars Andersson, vd på Bättre Bolån.


Erbjudandet kommer att finnas tillgängligt för alla som äger en bostadsrätt, villa, fastighet eller ett fritidshus samt för de som står redo att köpa. Genom att ringa eller boka upp ett personligt möte med Bättre Bolån får man hjälp att jämföra sina lånevillkor och konkurrensutsätta dem. I genomsnitt sparar ett hushåll som byter till Bättre Bolån 3 690 kronor i räntekostnader redan under det första året.


– Bolånet är en viktig del i privatekonomin, därför är det naturligt att vi erbjuder bra lösningar även inom det området. Att göra det i samarbete med Bättre Bolån känns helt rätt, de har kundens bästa för ögonen och gör alltid det där lilla extra, säger Gustaf Rentzhog, vd på Söderberg & Partners.

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>SV</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]-->


Bättre Bolån kommer även att förmedla förmånliga bostadslån från två hundra tusen kronor och uppåt, under förutsättning att man klarar kreditprövningen. Det kommer inte finnas något krav på att låntagaren blir helkund eller byter bank. Genom fokusering på bolån och ett effektivt arbetssätt erbjuds istället snabba besked, hög tillgänglighet och en låg boränta.


– Ska du köpa en ny bostad som du finansierar med Bättre Bolån erbjuder vi ett räntefritt handpenningslån. Vi är lösningsorienterade och eftersträvar kundnöjdhet, något som många upplever att bankerna ibland misslyckas med. Vi har generösa öppettider och kan erbjuda kundmöten ända fram till klockan elva på kvällen, sammanfattar Lars Andersson.


  • Aktörerna bakom samarbetet

  • Söderberg & Partners grundades 2004 med visionen om att utveckla och förnya bank- och försäkringsbranschen. Söderberg & Partners är idag Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån varje kunds unika behov. För att kunna göra det har vi byggt upp Sveriges största fristående analysavdelning som dagligen utvärderar finansmarknadens leverantörer och produkter.

  • Bättre Bolån grundades 2009 och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bättre Bolån är en av de snabbast växande aktörerna på bolånemarknaden och har idag en kreditportfölj om totalt 8,1 miljarder kronor.


Vill du se över ditt bostadslån? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en rådgivare dig.


Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

”Vi är överlägsna konkurrenterna”

Efterfrågad produkt på väg mot marknaden. Det svenska teknikbolaget Flexiwaggon står nu inför det verkliga genombrottet med sin smarta och på många sätt unika järnvägsvagn. Flera internationella samarbeten är etablerade och när den första vagnen snart är klar går försäljningsarbetet in i en mycket intensiv fas. – Vi är överlägsna konkurrenterna, säger Flexiwaggons vd.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.