Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Antalet bolag som vi bevakar kommer att öka successivt, säger Jonas Söderström, redaktör och ansvarig utgivare för nyhets- och analystjänsten BioStock.

Publicerad 1 sep 2015

NeuroStock blir BioStock

NeuroStock, en analystjänst som bevakar företag inom bioteknik- och läkemedelsbranschen, breddar nu verksamheten och byter samtidigt namn till BioStock.

– Med namnbytet vill vi signalera att vi breddar vårt fokus, säger Jonas Söderström, som är redaktör och ansvarig utgivare för nyhets- och analystjänsten BioStock.


Från att tidigare ha bevakat ett fåtal bolag är nu ambitionen att BioStock ska skriva om ett betydligt större antal bolag inom sektorn life science.


– Antalet bolag som vi bevakar kommer att öka successivt, säger Jonas Söderström, som berättar att anledningen till breddningen är den goda respons som de fått när de skrivit om andra bolag. 


– Inte minst har vår intervjuserie Söndagsintervjun, där vi intervjuar personer från ett betydligt bredare urval av företag, varit mycket uppskattad bland våra läsare.


Jonas Söderström har inte satt upp något exakt numerärt mål när det gäller antalet visningar efter namnbytet.      


– Men naturligtvis hoppas vi att besökarantalet ska öka ytterligare, säger han. 


I dagsläget har BioStock, eller NeuroStock som alltså var det tidigare namnet, haft omkring 200 000 visningar sedan starten hösten 2014. Tjänsten vänder sig till såväl investerare som företagare samt alla som är intresserade av att följa utvecklingen bland nordiska börsbolag inom bioteknik- och läkemedelsbranschen, eller life science, som är en nyare och något bredare branschbeskrivning.


Life science är en term som inkluderar en lång rad av vetenskapliga ämnen som innebär någon form av studier av den levande organismen som till exempel mikroorganismer, växter, djur och människor. Ämnet bioetik ingår också i life science. 


BioStock läses <a target="_blank" href="http://biostock.se/">här.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.