Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 sep 2015

Monyx kampanj nominerad till Svenska Designpriset

Monyx kampanj är nominerad till Svenska Designpriset 2015 i kategorin ”Reklam – digital”. Bidraget heter ”Lev livet – Spara nu”. Laika Consulting har tagit fram kampanjen i samarbete med kunden Monyx.

– Vi är väldigt stolta för nomineringen av Monyx digitala varumärkesbyggande kampanj Lev livet - Spara nu med bebisarna! Det är väldigt roligt för oss alla som jobbat med kampanjen. Samarbetet med Laikas kreativa och duktiga team med Jessica Lindhoff, Head of Visual Design, Ingmar Rentzhog, VD och Veronica Kloo, copywriter ger mersmak!, säger Ylva Klingvall, kommunikationschef Monyx


Hela Sverige får vara med och rösta fram vinnaren så gå gärna in och rösta på bidraget på <a target="_blank" href="http://www.designpriset.se/" tabindex="-1">www.designpriset.se. Omröstningen är igång mellan 14 september - 20 september. 


Vill du se kampanjen, klicka <a target="_blank" href="https://www.monyx.se/levlivet/" tabindex="-1">här.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.