Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Louise Hagsten, marknadschef Söderberg & Partners, Kristian Luuk, föreläsare, och Erik Bergengren, finansiell Rådgivare Söderberg & Partners, deltar vid eventet på Intiman teater i Stockholm.

Publicerad 23 sep 2016

Mingelkväll med Söderberg & Partners och Kristian Luuk

Investerarbrevet har fått möjlighet att bjuda in till en spännande föreläsning med Kristian Luuk i Söderberg & Partners regi på Intiman teater i Stockholm. Investerarbrevets läsare välkomnas onsdag 28 september och onsdag 5 oktober.

Kvällen inleds med en kort presentation av Söderberg & Partners om varför provisionsfri rådgivning kan skapar ett stort mervärde för dig som kund. Detta följs av en presentation om hur Söderberg & Partners tar sitt samhällsansvar. 

Mat, dryck och en av Sveriges populäraste föreläsare
Mingelmat och dryck bjuds för att ge alla deltagare energi nog att därefter lyssna till – en av Sveriges populäraste föreläsare – Kristian Luuk. 

Först till kvarn gäller
Åldersgränsen är 20 år och först till kvarn gäller! 

När
Ons 28 september 2016, kl 18:15-21:30, Intiman teater, Stockholm
Ons 5 oktober 2016, kl 18:15-21:30, Intiman teater, Stockholm

Program
18.15  Dörrarna öppnas
18.35  Louise Hagsten, Marknadschef, Söderberg & Partners : CSR och Samhällsansvar
18.55  Erik Bergengren, Finansiell Rådgivare, Söderberg & Partners 
19.15  Mat & Dryck
20.00  Kristian Luuk, Föreläsare :  Från Handels till På Spåret
21.30  Kvällen avslutas

Anmäl dig genom att klicka här
Använd kampanjkoden: LUUK2016Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.