Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 13 maj 2013

Makroekonomiskt Seminarium med Cliens Fonder hos Audi Stockholm

Cliens Kapitalförvaltning i samarbete Audi Stockholm, vill välkomna dig till vårens första finansmarknadsevent för en genomgång av det makroekonomiska läget. Stjärnförvaltaren Gunnar Håkanson kommer att beskriva sin uppfattning om utvecklingen på finansmarknaden och vad det finns för möjligheter den kommande perioden.

Gunnar har drygt 20 års erfarenhet av institutionell kapitalförvaltning och tillsammans med sin kollega, Jonas Gustafson förvaltar han de topprankade fonderna Cliens Sverige och Cliens Mixfond Sverige. Seminariet modereras av Joakim Karlsson (omvärldsanalytiker).


Datum: 23 maj 2013
Plats: Audi Forum, Hamngatan 17, Stockholm

Agenda
16:00 – 16:20 Ankomst
16:20 – 17:00 Seminarie - Gunnar Håkanson, fondförvaltare
17:00 – 18:00 Tilltugg och mingel - presentation av nyhet från Audi

Eventet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Senast anmälan tisdag 21 maj.
 
Eventet är tyvärr helt fullbokat.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.