Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Maha Energy´s styrelse finns på plats i Stockholm i oktober, fr.v. Wayne Thomson, Jonas Lindvall, Anders Ehrenblad och Harald Pousette.

Publicerad 7 sep 2017

Maha Energy bjuder in till investerar- och aktieägarträff

I början av oktober får alla svenska aktieägare samt även andra intresserade möjligheten träffa styrelse och ledning för Maha Energy. Bolagets senaste affär och kvartalsrapport tillhör de ämnen som kommer att tas upp på träffen. Anmäl dig här för att säkra din plats.

Investerar- och aktieägarträffen med Maha Energy AB, där både vd Jonas Lindvall och hela styrelsen medverkar, hålls i Stockholm den 3 oktober. 

– Vi se fram emot att träffa våra aktieägare, liksom andra som har intresse för vår verksamhet, säger Jonas Lindvall, som säger att både han och resten av styrelsen hoppas på många frågor från åhörarna.

– Det är ju på deras uppdrag vi leder bolaget, poängterar Lindvall.

På eventet kommer flera punkter att tas upp, såsom potentialen i Mahas senaste förvärv i Brasilien, inklusive finansieringen av förvärvet, samt hur produktionen utvecklas i de producerande fälten i Tartaruga och LAK Ranch. Mahas senaste delårsrapport för Q2 kommer också att kommenteras av företagsledningen.  

– Även om resultatet låg i linje med förväntningarna så finns det flera positiva nyheter att trycka på, säger Lindvall, som bland annat nämner att förvärvet i Brasilien gick snabbare och smidigare är förväntat. (Se Jonas Lindvalls videopresentation av kvartalsrapporten nedan). 

  • Investerar- och aktieägarträff – Maha Energy AB

  • Datum: 3 oktober 2017
  • Plats: Setterwalls Advokatbyrå, Sturegatan 10, Stockholm

  • Program:
  • 17:20 Registrering
  • 17:30 - 18:30 Presentation med efterföljande frågor
  • 18:30 - 20:00 Mingel


Vid eventet bjuds det på öl och vin samt lättare förtäring.
Investerar- och aktieägaträffen riktar sig i första hand till bolagets aktieägare, men även de som inte är aktieägare men som är intresserade av Maha Energy har möjlighet att delta.

För att anmäla dig till träffen, vänligen fyll i nedanstående kontaktformulär. 

Läs mer om Maha Energy här.
 

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.