Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Öhman Capital lanserar utbildningsfilmer med tradingmentorn Tobbe Rosén.

Publicerad 17 jan 2014

Lär känna vinnarna Tom och Flex!

Ränta under dagar när du inte är investerad i aktiemarknaden, god avkastning med låg risk, lika enkelt att handla som en vanlig aktie. Vår nyfikenhet är på topp när legendariske börshandlaren Tobbe Rosén berättar om flexibla hävstänger och innovativa strategier som fångar månadseffekten.

Tradingmentorn Tobbe Rosén är välkänd för många aktiehandlare. I en ny satsning från Öhman Capital lär han dig mer om hur du kan plocka hem vinster och överlista marknaden.


<a href="http://www.ohmancapital.se/" target="_blank" tabindex="-1"><img src="https://laika.dmdelivery.com/mailings/3/248/images/ohmanfilm2.png" alt="film1" height="248">

Tobbe Rosén lär dig mer om TOM-certifikat som fångar upp positiva aktieavkastningar.

FLEX-certifikaten har blivit mycket populära hos kunder som använder Autostock i sin handel baserat på teknisk analys.

<a href="http://www.ohmancapital.se/" target="_blank" tabindex="-1"><img src="https://laika.dmdelivery.com/mailings/3/248/images/ohmanfilm1.png" alt="film2" height="248">

Tobbe Rosén berättar hur nya tradinginstrumentet FLEX på ett enkelt sätt löser problemet med en slagig marknad.

Surfa in på börsen med en ny IPad Air!

Öhman Capital passar också på att fira in det nya året med en tävling. Du som svarar rätt på flest antal frågor och skriver en vinnande slogan vinner en iPad Air (Wifi 16GB). Mer information hittar du <a target="_blank" href="http://www.ohmancapital.se/kampanj/Tavla-och-vinn-en-iPad-Air" tabindex="-1">här!


  • Öhman Capital

  • Öhman Capital bedriver Market Making i derivat och börshandlade investeringsprodukter. Verksamheten emitterar produkter och tillhandahåller andrahandsmarknad för warranter, certifikat och andra börshandlade investeringsprodukter.
  • Läs mer på <a target="_blank" href="http://www.ohmancapital.se/" tabindex="-1">ohmancapital.se 

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

”Vi är överlägsna konkurrenterna”

Efterfrågad produkt på väg mot marknaden. Det svenska teknikbolaget Flexiwaggon står nu inför det verkliga genombrottet med sin smarta och på många sätt unika järnvägsvagn. Flera internationella samarbeten är etablerade och när den första vagnen snart är klar går försäljningsarbetet in i en mycket intensiv fas. – Vi är överlägsna konkurrenterna, säger Flexiwaggons vd.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.