Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 2 jun 2015

Laika Consulting ökar närvaron i Öresundsregionen

Laika Consulting har anställt Johannes Nebel som IR-rådgivare för kunder i södra Sverige och Köpenhamnsområdet.

– Laika har ett stort antal kunder, inte minst i Lund. Det innebär att vi behöver utöka vår närvaro i området. Jag har samarbetat med Johannes Nebel under en tid och är övertygad om att han är rätt person för uppdraget, säger Ingmar Rentzhog, vd på Laika Consulting och fortsätter: 


– Faktum är att vi bara har fler kunder i Stockholm, vilket säger en del om tillväxten i området Lund med omnejd, dit vi framförallt räknar Malmö och Köpenhamn. Vi ser anställningen av Johannes Nebel som ett första steg i att etablera oss fysiskt i regionen.


Johannes Nebel bor i Lund och har en bakgrund som vd för ett magasinsförlag. Under de senaste femton åren har han arbetat med uppdrag som omfattar kommunikationsfrågor och journalistik inom olika områden.


– Att bli medarbetare på Laika Consulting är verkligen roligt, men också spännande med tanke på att jag får bli en del av en expansion här i Södra Sverige, säger Johannes nebel och lägger till: 


– Jag lockas av att Laika har ett mycket stort och väl fungerande nätverk med både institutionella och privata investerare, men samtidigt djup kunskap om finansmarknaden och tillväxtföretag. Behovet av kommunikation är väldigt stort hos många av dessa bolag, inte minst i samband med att man växer eller noteras på börsen. Det är något jag ser fram emot att arbeta med.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.