Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 10 okt 2017

Klimatinitiativ --
som verkligen kan göra skillnad

Individer, politiker och företag behöver alla göra en insats för att övervinna klimathotet och trygga en ekologiskt hållbar utveckling. Samtidigt tycks allt rulla på i samma gamla hjulspår. Men hur länge till?

Inbjudan till klimatlunch 20 oktober 2017 kl 11-13

 

Välkommen till ett lunchfördrag som presenterar två skarpa och konkreta initiativ som tar tillvara på medborgarnas makt att förändra klimatpolitiken, näringslivet och vår livsstil.

 

Klimathotet och dess lösningar – The Climate Reality Project
Al Gores organisation The Climate Reality Project verkar för en klimatrevolution genom att föra samman klimataktivister från hela världen. Ingmar Rentzhog är en av medlemmarna och återger Al Gores senaste föredrag om klimathotet och dess möjligheter.

 

GoClimateNeutral.org
Genom en kombination av livsstilsförändringar och klimatkompensation kan du med hjälp av GoClimateNeutral.org minska ditt klimatavtryck och vara med och rädda världen. 

 

We Don’t Have Time™
En digital plattform för klimataktion, där användarna utövar konkret påtryckning gentemot makthavare, politiker, företag och organisationer för en mer omfattande och snabbare klimatomställning. We Don’t Have Time™ har som målsättning att snabbt nå 100 miljoner medlemmar världen över.

 

Kalle Nilvér är vd på Booli och intitiativtagare till GoClimateNeutral.org.

Ingmar Rentzhog är vd och grundare av Laika Consulting samt intitiativtagare till We Don’t Have Time™


Var: Sveavägen 31 (Crisps lokaler)

När: Den 20 oktober klockan 11-13


Kom i tid! Vi har mycket att berätta. Ange eventuella allergier. Deltagandet är kostnadsfritt men begränsat antal platser så först till kvarn gäller...

 

Anmäl dig i formuläret nedan. Du får gärna ta med dig vän/kollega (kom ihåg att anmäla eventuell gäst).

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.