Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 2 mar 2016

IsoTimber på NGM Live

Webbcast Se IsoTimbers föredrag på NGM Live 15 mars 2016.


Nedan kan du se Mikael Östlings föredrag på kapitalmarknadsdagen NGM-Live

  • Erbjudandet i sammandrag

  • För att finansiera en ökning av produktionskapaciteten genomför IsoTimber ett riktat investeringserbjudande till maximalt 200 investerare. IsoTimber finns på NGM Nordic pre market, vilket är NGM:s plattform för onoterade bolag, och en förberedelse för en officiell marknadsnotering. 

  • För mer information klicka här.
  • Teknik – Isotimber

  • IsoTimbers väggsystem består av de naturliga och förnyelsebara materialen trä och luft. Det unika i lösningen är att tusentals luftkanaler fräses i trämaterialet vilket leder till kraftigt förbättrande isolerande egenskaper. Av den restprodukt som bildas i produktionen tillverkas pellets.

  • Genom att använda trä och luft i väggarna och undvika plastfolie så binder väggstommarna koldioxid istället för att frigöra och bidrar därför i kampen mot den globala uppvärmningen.

  • Ingen plast (diffusionsspärr) behövs, hela väggen är diffusionsöppen och anpassar sig efter rådande luftfuktighet vilket ger ett sunt och hälsosamt hus att bo i.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

Hyreshöjningar gynnar SBF Bostad

Stabil avkastning på hyresfastigheter. Inte sedan 2013 har hyreshöjningarna varit så höga som under 2019. Det bådar gott för dem som investerar i hyresfastigheter. Även för 2020 förväntas hyrorna öka i en liknande takt. Ett bolag som gynnas av detta är SBF Bostad, som är noterat på NGM Nordic AIF. SBF Bostad har identifierat en rad nya hyresfastigheter som passar in bra bolagets portfölj och genomför nu en nyemission.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta noel.larsson@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.