Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 3 dec 2019

IR-rapporten 2019 ute nu

Laika Consulting har släppt 2019 års IR-rapport. Vid ett frukostmöte 3 december presenteras rapporten, som även kan laddas hem. I rapporten har såväl IR-ansvariga på noterade bolag som investerare gett sina synpunkter.

– Vår förhoppning är att IR-rapporten ska leda till bättre investerarrelationer och förbättra kommunikationen, berättar Katarina Stenborg, vice vd på Laika Consulting.

Ladda hem IR-rapporten 2019 här

Bredare undersökning 

Årets rapport har lagt ett större fokus på hur investerarkollektivet ser på finansiell kommunikation och vilka kanaler de använder sig av för att tillgodogöra sig denna. Sammanlagt har 249 investerare svarat på undersökningen.

Precis som tidigare är har IR-Rapporten även tagit tempen på hur de noterade bolagen ser på sin kommunikation till marknaden. Till grund för rapporten har en enkätundersökning genomförts med IR-representanter för 94 noterade bolag.

Tydliga skillnader att ta fasta på 

I rapporten framträder klara skillnader mellan de noterade bolagen och investerarna när det gäller vilken sorts information som de ser som viktigast.

– Det innebär att det finns stor potential för alla bolag som vill förbättra sin IR-kommunikation, konstaterar Katarina Stenborg.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.