Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 22 dec 2015

Investeringsaktuella Dividend Sweden och Xintela bjuder in till investerarträffar i januari

Investerarträffar Under januari har två högaktuella bolag – Dividend Sweden och Xintela – investerarträffar i samarbete med Investerarbrevet. Båda bolagen planerar att notera sig och genomför nyemissioner. Vid investerarträffarna har du möjlighet att lära dig mer om bolagen och ställa frågor direkt till vd för respektive bolag.

I januari och februari anordnas Investerarträffar med bolagen Dividend Sweden och Xintela. Båda bolagen planerar att notera sig och ska genomföra nyemissioner. Du som är intresserad är välkommen att anmäla dig till eventen.

 

Vid eventen kommer bolagets ledning att berätta om företaget, noteringen och – inte minst – om framtidsplanerna. Självklart kan du ställa frågor till företagen.


Läs mer om Dividend Sweden här och om Xintela här.  


  • Om investerarträffarna

  • På investerarträffarna den 21/1 och 26/1 i Stockholm får vi lyssna till Bo Lindén, vd på Dividend Sweden. Bo Lindén kommer att berätta om bolaget, emissionen och framtidsplanerna. Vi bjuder på enklare förtäring i anslutning till föredraget. Varmt välkommen!

  • Investerarträffen den 27/1 i Lund arrangeras i samarbete med Aktiespararna. Evy Lundgren-Åkerlund, vd Xintela kommer att presentera bolaget, den kommande emissionen och framtidsplanerna. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Varmt välkommen! 

  • Investerarträffarna den 28/1 i Göteborg och den 1/2 i Stockholm sker i samarbete med Aktiespararna. Vi får lyssna till Bo Lindén, vd på Dividend Sweden och Evy Lundgren-Åkerlund, vd Xintela. Bo och Evy kommer att berätta om sina bolag, emissionen och framtidsplanerna. Vi bjuder på enklare förtäring i anslutning till föredraget. Varmt välkommen!

Anmälan till dessa träffar kan göras i formulären nedan.


 För att anmäla dig:

1. Klicka på det event du önskar deltaga på nedan 

2. Fyll i formuläret som visas under event-listan

3. Klicka på "Boka"

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.